Пикадо

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Имам на врата дома и секој ден си пуцам.:bip:

Дали се организираат турнири во пикадо некаде во Македонија?

Интересно хоби.Со Mario Gómez скапувавме у стив у клубчето.Првите ден-два се држев,потоа паднав многу во формата и ме пеглаше,ама со потешкотии.
Двајцата му наогавме маани на пикадото,беше лошо наместено,некако не ни лежеше.
Инаку рекорд,крикет, со 12 стрелки завршена партија.Највисок скор 177( 3х20,3х20,3х19).
А на крикет неколку пати имам погодувано со први три стрелки(3х20,3х19,3х18),центари само еднаш имам погодено 6со три стрелки,а по 5 со три стрелки број не им се знае.
Лани цела зима пиев гага од играчи кои мислеа дека се подобри од мене,ама никако не можеа да ме победат.

Интересно хоби.Со Mario Gómez скапувавме у стив у клубчето.Првите ден-два се држев,потоа паднав многу во формата и ме пеглаше,ама со потешкотии.
Двајцата му наогавме маани на пикадото,беше лошо наместено,некако не ни лежеше.
Инаку рекорд,крикет, со 12 стрелки завршена партија.Највисок скор 177( 3х20,3х20,3х19).
А на крикет неколку пати имам погодувано со први три стрелки(3х20,3х19,3х18),центари само еднаш имам погодено 6со три стрелки,а по 5 со три стрелки број не им се знае.
Лани цела зима пиев гага од играчи кои мислеа дека се подобри од мене,ама никако не можеа да ме победат.
Ја сум толку јак што и кокошките мои ке те тепат :D

каде има во скопјево електронско пикадо да се купи овие што се на ѕид, не професионално.

Се извинувам што активирам стара тема.

Ако сеуште барате електронско пикадо, можите да земите вакво:

10153911_429098083950761_5932870150322672531_n.jpg

Деновиве си порачав, вчера ми стигна и во ред е. Вршат бесплатна достава во било кој град.

Инаку деновиве се игра PDC World Championship. Се изненадив многу, Phil Taylor и Van Gerwen испаднаа во 1/8. Денеска се играат 1/4 и првиот полуфиналист е Klaasen.

Многу се заразив со играва последно време :ROFLMAO:

Се извинувам што активирам стара тема.

Ако сеуште барате електронско пикадо, можите да земите вакво:

10153911_429098083950761_5932870150322672531_n.jpg

Деновиве си порачав, вчера ми стигна и во ред е. Вршат бесплатна достава во било кој град.

Инаку деновиве се игра PDC World Championship. Се изненадив многу, Phil Taylor и Van Gerwen испаднаа во 1/8. Денеска се играат 1/4 и првиот полуфиналист е Klaasen.

Многу се заразив со играва последно време :ROFLMAO:
Od kade go poraca?

Гледајте на Еуроспорт,овие денови има турнир во Англија,Лејксајд,се собираат сите најдобри пикадо мајстори..Навивам за Мартин Адамс.

Гледајте на Еуроспорт,овие денови има турнир во Англија,Лејксајд,се собираат сите најдобри пикадо мајстори..Навивам за Мартин Адамс.
Same here, добар е Мартин Адамс, криво ми е што на 2-3 пати не успева со последното стрелче да погоди D12 и да комплетира 501 во 3 круга.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom