Insomniac
Evil Macedonian
Доста тропање глупости Македонија никогаш не била полис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi za koja Macedonija stava zbor ! :wink:Доста тропање глупости Македонија никогаш не била полис
Zavisi za koja Macedonija stava zbor ! :wink:
Грбот на Македонија секогаш се наоѓал прв по редослед...направив слајд шоу на јутуб со сите грбови...во соодветната тема.
Грбот на Македонија секогаш се наоѓал прв по редослед...направив слајд шоу на јутуб со сите грбови...во соодветната тема.
Добро Трн не разбирам што има врска ако македонскиот грб бил прв по редослед...???
И едно е да додадеш титула македонски цар а друго е да се смета Душан за македонец по националност..
И цар Самуил ја присвоил бугарската круна но не значи дека е бугар????
Он само го освоил тоа кралство и се наоѓало под негова власт.Како и со него така и со Душан он ја земал круната од Цар Самуил(македонската)
Сега ако нешто сум грешка поправи ме..
Znam ti gi gledav site videa,super se.
Nego mozes li da mi objasnis ,valda ne tuka nego na pm, kako da gi simnam tie klipovi na moj pc,pretpostavuvam mi treba nekoj program???
Pa nikoj ne tvrdi deka Dushan bil Makedonec, tuku deka vaznosta na taa titula i seta onaa tezina sto taa ja nosi kako Tsar na MAKEDONIJA ,poradi slavnoto minato, igra glavna uloga i zatoa Makedonija se istaknuva na prvo mesto.