Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne na zbor brat, na akcija... toa ti na drug da mu go kazis, na nekoj od tie 13 godisnite na forumot so jadat se so im se zbori, a mene ne. site taka vikaat ja od ljubof ja od ljubof, a posle 5 godini im se stvara ljubof za heavy metal ili za tehno ili takodalje
ne me sfakjaj pogresno od kaj da znam so slusas kako slusas, i kako ke bidis posle nekoe vreme, ali za ova so rece igra e, toa ne e okej taka da bide. na raka se broime pa uste i igrame. kolku mi e interesno sekoas koa idam u ohrid i koa ke pominam pokraj sv. kiril i metodij spomenikot i ke vidam sobrani 200 metalci si kuliraat zaedno. kaj ke soberes 200 raperi u edno mesto osfen ako nema nekoj koncert? ke se ispoubijat megjusebno da se dokazat koj e po jak.
ali aj dosta od mene na vaa tema, se toa pa toa go zboram od nervoza...
pozdraf
Necro и Ill Bill ... ти хорор рап слушаш :pos2: леле овие се страшни во песните, да не зборам за спотовите (дрога, силување и убиства) ... ама сепак твое си е![]()
Моментално за мене, рап = Necro, Ill Bill, R.A. The Rugged Man, Cypress..
Толку. Nothing more, nothing less
Edit : Aa i uste dve pesni..
Bitola Crew - Devojkata od Sonistata
i
Ludacris - Blueberry Yum Yum
E toa e RAP
Se gleda deka ne si zapoznat so makedonskata rap scena. Idi naprai muabet so toj sto go mrazis (patem ima 32 godini) da vidis sto ke ti kazi, ama naprai mu gi ovoj ist muabet. I da si vovlecen vo rap-vodite, ke razmisluvas poinaku, a ne vaka.Читам читам глупости./......прва женска денсање со женска шије ми га ѓуро све нешто ау хард кор рапери али петок и сабота идеме у мементо и ја слушаме сека со аспирина кафетина и сличи трујачки песни......
Слушам рап ама не се фурам, како 90% што се постовите на темава
Слушам чил рап Lord Finesse Common Talib Kweli доволни ми се
Го мразам тој АГО зашто е 45годишен вол што нема попаметна работа и пишува детски стихчиња со врапчиња ѓубреџии и слични 3годишни глупости......дечиња со гангстерски визии се палат на аго
Немам моментално многу музика само 5 албума кои што не ги слушам. ХИП ХОП????? Пола графити цртачи се некои рокеришта и металчишта/ диџеиве ни смрдат на ајварот од пред 6 години заборавен у подрум а уличниот говор го говори секој инџиковец шо нема 5минути школо.
Све у глобала пропаѓа и смрди, остануваат уште неколку што немаат попаметна работа и зборат за тоа како демек една љубов еден живот бла бла бла.....да може ама не толку нафурано. Искрено ваков бев у 6то одд кога ќе се тепав за рапот све ми беше рапот на мене, сега само слушам и се смеам на нафураните