Летување / зимување без партнерот

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Па мислам на секого би му дошло убаво малку без партнерот/ката зошто цело време прошол со него/неа и заслужил одмор ова зборам за сите.

Баш напротив..не ми треба одмор од партнерот, ќе го искористам тоа време да бидам нонстоп со него како што сакам ама поради триста обврски преку годината-не можам.

Не можам да замислам да имам дечко а да одам без него на одмор.
А уште помалку да не го видам 1 недела.Знам дека многу поубо ке си поминам со него отколку со друштво од причина шо друштвото ќе си го тера филмот по свое и нема да ме прашат дали јас сакам така да биди а дечкото ке гледа и за него и за мене.
Поинтересно ми е со дечкото да одам оти е еден и јас си го одбрав оти ми е ро кеф а во друштвото секогас има некој шо можи да ти го зафркни одморот.

Јас сум за одмор и со партнер и без него. Па зашто да не одам на одмор со другарки, значи ако имам дечко несмеам да идам нигде без него?
Сум била без дечко и тој е бил без мене, после заедно си идеме негде, нема потреба од никакви сомнежи, немора некој на одмор да иде за да направи нешто. Секако дека таму се зголемени можностите околу тоа, ама сепак ако се има разбирање и доверба тоа нема да е проблем воопшто. Јас барем немам проблеми околу тоа, си идам и со другарки и со него на одмори.:pipi:

Јас сум за одмор и со партнер и без него. Па зашто да не одам на одмор со другарки, значи ако имам дечко несмеам да идам нигде без него?
Сум била без дечко и тој е бил без мене, после заедно си идеме негде, нема потреба од никакви сомнежи, немора некој на одмор да иде за да направи нешто. Секако дека таму се зголемени можностите околу тоа, ама сепак ако се има разбирање и доверба тоа нема да е проблем воопшто. Јас барем немам проблеми околу тоа, си идам и со другарки и со него на одмори.:pipi:
A mori snao, da te prasham: shto pravite sami so drugarkite na odmor a? Igrate karti celo vreme, se shminkate za dzabe(koja poubavo ke se nashminka), ke otidesh vo diskoteka taka vlazna i isonchna i ke 'postish' a? Toa mi doaga isto ko jas da idam so drugari na odmor i da razgovaram celo vreme za seriozni temi ko na praimer: porastot na cenata na barel nafta, nezavisnosta na kosovo, padot na dolarot. aha da, sigurno, nema problem. I eve i da bide taka, shto ke pravime ako ni se zdosadi, ke zapozavame novi drugari a nema da barame devojki ili vie dechki? a? A odmor ne e odmor ako ne se izduvash ili zapoznesh nekoj, sramota e da kazesh deka na mladost idesh 2 nedeli da odspiesh i nishto agresivno da ne napravsh, nitu eden mlad chovek taka ne polni baterii! Izvini:smir:

A mori snao, da te prasham: shto pravite sami so drugarkite na odmor a? Igrate karti celo vreme, se shminkate za dzabe(koja poubavo ke se nashminka), ke otidesh vo diskoteka taka vlazna i isonchna i ke 'postish' a? Toa mi doaga isto ko jas da idam so drugari na odmor i da razgovaram celo vreme za seriozni temi ko na praimer: porastot na cenata na barel nafta, nezavisnosta na kosovo, padot na dolarot. aha da, sigurno, nema problem. I eve i da bide taka, shto ke pravime ako ni se zdosadi, ke zapozavame novi drugari a nema da barame devojki ili vie dechki? a? A odmor ne e odmor ako ne se izduvash ili zapoznesh nekoj, sramota e da kazesh deka na mladost idesh 2 nedeli da odspiesh i nishto agresivno da ne napravsh, nitu eden mlad chovek taka ne polni baterii! Izvini:smir:
Секој си има различни начини на полнење на батерии. Според тебе убав провод е ако запознаеш женско на одмор, е ние сме си доволни сами по себе, нашите зафрканции и супер ни е и без машко друштво. Си имаме ние мажи и не ни треба други да запознаваме:). А за некое чудо не играме ни карти, нит си легнуваме рано:vozbud:
Ама добро, секој за себе си знае што го исполнува и прави среќен, неможеме да генерализираме. :helou:

Не можам да сфатам зашто би сакал да се ОДМОРАМ ОД ДЕВОЈКАТА СО КОЈА ОДАМ ПОДОЛГО ВРЕМЕ. Ако на некој му прекипува од својот партнер ондак .....жалам. ЈАс живеам за 15 дена одмор со девојка ми. Досега сум бил трипати и беше.......феноменално. Пак ќе кажам онаа фраза ДА СЕ ОДМОРИШ ОД ПАРТНЕРОТми е чиста глупост.

Реков дека немора секогаш да е така, ама идење на одмор сам е добра шанса за неверство, па дури иако не си планирал! :wink:
Ako sakas nekoja devojka bi ja izvaral li ako si sam na odmor bez nea mislam ako ti se pruzi nekoja sansa?

До лани јас ептен бев нафуран дека само со женска може да си поминам веќе топ на одмор. Скроз го променив мислењето кога другар ми шо беше со девојка му на одмор скрос се сјебаа и скараа откога се вратија.
Моја претпоставка е дека за тие 10 дена да речеме многу лесно може да осетите дека го достигнувате врвот во врската, врвот во интимноста итн... Тој врв тешко се одржува кога ќе се вратите и настануваат лоши ситуации, плима/осека расположение и у курац се.
За неверството, да шанса е да ја изварам или она па ако иде да ме извара, али ја мислам дека неверството е во мислите повеќе него ли во тоа каде ќе се случи. Зборот ми е, ако она размислува дека ете на одмор треба да се пази да не те извара, ќе има некоја кочница у нејзе и нема да си помине убаво. Значи повеќе е во гледањето на некои работи како шанса или искушение, него во тоа дали тоа ќе биде коа ќе биде со другарките на одмор или по пат накај козметичар.

И за мене поубав одмор претставува кога ќе сум со дечкото а може комбинација и друштво и дечко до сега 2-3 пати сум била со дечкото на одмор и сум си поминала прекрасно неможам да им се изначудам на некои кои викаат да одат со другарки или другари да се одморат од партнерите.Па што тогаш воопшто некои одат ако така сметаат дека им треба одмор.Тие 10-15 напротив треба да им бидат најубави оти нон стоп ке бидат заедно

Na odmor si odam so drustvo. Ima i mazi i zeni. Dosega decko mi ne go nosam i perfektno si pominuvam. Malku razdeleni bas ni e ubavo. Posle i toj odi sam na odmor. Ama zatoa koga ke se vratime i ke se dograbime paga :sekss:

Не можам да сфатам зашто би сакал да се ОДМОРАМ ОД ДЕВОЈКАТА СО КОЈА ОДАМ ПОДОЛГО ВРЕМЕ. Ако на некој му прекипува од својот партнер ондак .....жалам. ЈАс живеам за 15 дена одмор со девојка ми. Досега сум бил трипати и беше.......феноменално. Пак ќе кажам онаа фраза ДА СЕ ОДМОРИШ ОД ПАРТНЕРОТми е чиста глупост.
Истово го мислам, најубав одмор ми е со дечко, и не само одмор, било кој провод да речеме и за празници ако не сум со саканата личност би се осеќала празно и пусто, а и однапред знам дека и да си поминам да речеме убаво ќе имам чувство дека нешто недостасува, нешто фали на целата таа слика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom