Скарани градови: Прилеп против Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема везе ова бе, сите сме Македонци, утре ден ако спука војна нема ваљда да се колат меѓусебно Прилепчани и Битолчани.. И Прилеп и Битола се чистокрвни Македонски градови со многу врела крв и патриотизам во нив. :helou:

А ова остатоков пцуење и вреѓање е жива глупост..

То е шо да се прај со битолчаниве. Го фатиле од трите подолгото и сега се мисла ...

:zver:
а вие шо се лутите кога човекот само ви ја кажува вистината тоа што ќе го види во радијус од 2км од центарот на БИТОЛА низ цело прилеп и околните села го нема па така одете берете тутунче :baeh:

Си бериме тутунче си имаме парица вџеб секој ден, и вие имате пари ама го прчите газенцето кај комшиите грци.

ццц кој грци бе мочко шо запна со нив еднаш дојде вград слушна некој грчки кај шо збора и ај цела Битола е ебавана во газо:tapp: ко незнајш не кажвај ама шо да се прај прилепски(селски)комплекс:pusk:

абе не сте здрави...........
кој не скарал море со п`рлепчани,јас првпат слушам

Дали воопшто ви фаќа тоа црпалото дека темава НЕ Е да се расправате меѓу себе туку се дискутира од аспект ЗОШТО не се мирисаат тие градови меѓу себе???
Туууу бе, што луѓе ќе бевте?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom