Z
ZeroStyle
Гостин
ОМГ луѓе дечково побарал помош во 2007ма година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОМГ луѓе дечково побарал помош во 2007ма година.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ОМГ луѓе дечково побарал помош во 2007ма година.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Добро. Ова е доказ дека по секоја цена има членови што сакаат да ти помогнат.:smir:
Хакни и го ти сеа мсн-то, па новиот фраер нека и го решава проблемот :pos2::pos2::pos2:Хехе, да, во право си, ви благодарам.... Веќе не ни одам со неа, за жал...
Vaka dali mozi nekoj da mi kazi kako mozi da se meni pass ili da se najdi istiot posto eden drugar go ima zaboraeno pass kako mu e a i prasajneto ne si go znajt...
Ако не си знае ни лозинка ни тајна лозинка, има опција алтернативен маил... нека ја избере таа опција и лозинката ќе му биде пратена на алтернативниот маил.
Кога ќе одиш на Forgot Your Password имаш таму да бираш дали ќе го одговараш тајното прашање или сакаш да ти ја пратат лозинката на алтернативниот маил.
После само нека се логира на алтернативниот маил и ќе си ја види која му е лозинката.
да ама што е најтрагично нема ставено алтернативен меил :pos2:
vaka i da mi kazis kako da haknam ili i ako postoi takva programa pak nema da se snajdam so nea zato posteno prasav dali ima nacin a ako mi bese za haknuvajne ke prasav dali mozi nekoj da mi kazi kako da haknam msn adresa razbiras.. inace mozit da se naprajt email i bez alternativna adresa..
icecold reloaded е наменет за замрзнување accounti........ го неам користено и не знам дали работи
Не работи овој програм го имам пробано и на XP и на Vista не работи. Треба да бара друго чаре оти со вакви програми тешко дека ке направи нешто.