Кој е модерниот ТВ херој на Mакедонската нација?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е модерниот херој на македонската нација?

• Вкупно гласачи
    55
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Значи станува збор за човекот/групата кој/а ја извлекува македонската нација од секојдневното сивило. Модерен Робин Худ, кој ја исмејува денешната ситуација и бара сатисфакција.

Кој е тој денешен херој на оваа нација и со што ја заслужил таа круна?

п.с. Јас ќе поставам анкета со четирите личности кои мислам дека заслужуваат да се најдат на овој ''избор''. Ако имате предлози кажете, ќе ја прошириме анкетата. Па, повелете.

двојба меѓу к-15 и тони м. али ипак к-15

Јанче - го следам иако тука во Битола каснат со преносот, пренесуваат репризи од Скајнет... сепак не можам да речам дека е лош. Не мрчам за него, голем лутко е ќе ме нарече комуњар и ќе ме покаже во емисија.

Горан - супер човек, супер емисија, супер теми. Уште да најдев постер од него и го ставав до оној на... П.А. (Памела Андерсон).

К-15 - во последно време се ''помеки'' но сепак биле, се и ќе останат во нашите срца. Само нека ги покажат забите, пак. :)

Тони - мислам дека на радио е оној вистинскиот Тони, поопуштен, пореален, со наоштрен јазик... едноставно Тони.

Така да сите се добри, но јас ќе гласам за аутсајдерот (според мнозинството), но сепак според мене најдобриот и најреалниот Горан Величковски (Зевзекманија).

Раде Рогожаров:vozbud:

па ако има поидиотски чоек од него и по безвезен незнам...:vozbud:
колку е вештачки,се преправа,сака да е смешен ама со сила:uvo:!!!
накратко кажано ПРАВ ДЕБИЛ!!!

Дефинитивно К-15 се без конкуренција. Едноставно тие се најуникатното нешто од државава. Штета што ги даваат на прва (изгледа сакаат да подигнат гледаност за да може да наплаќаат радио-дифузна такса ама кој ги ебе), јас прва воопшто не гледам, така да и к-15 ги гледам на интернет.

Јанко Илковски (Јади бурек)
Врска неам за човеков, го имам гледано кога сум била Скопје, и ништо
посебно.

Горан Величковски (Зевзекманија)
Супер емисија, супер теми. Ми се свиѓа и сакам да ги гледам емисиите.

К-15 (Цела багра)
Топ се сите. Со тоа дека минатите епизоди беа многу подобри се согласувам, али и сега се интересни.

Тони Михајловски
Фаца човек, али некогаш ми се свиѓа многу некад ич. Последно добронештоод него беше тоа реалното шоу, а сега ова опуштеноретко кога го фаќам, и не е многу интересно. На радио е каде-каде подобар!
И плус, Бубамара без него не е Бубамара!

Сепаг би ги избрала К15 бидејќи секогаш ќи ги паметам и знам дека се незаменливи. Ма прекрасни се сите бее!

Раде Рогожаров рулз, не го вреѓајте. :)
Чоекот е смех сам по себе, уживам да го гледам кај шо се глупира.

Модерен херој на македонската нација?!? Нема.
Многу ми се добри Еднооки, К-15 веќе не се она што беа во првите години (сите скечеви им се вицеви обработени), Тони е ОК...
А Јанко и Зевзек,абе дај не ме заебавајте....модерни херои и тие не се за во иста реченица

Модерен херој на македонската нација е тони михајловски а херои се к-15 :icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Janko= Glupost na stoletieto e. Ne znam zashto lugeto voopshto ja gledaat negovata emisija, sranje u boja. Nit mozesh neshto da vidish shto ne si videl niti da chuesh shto ne si chul. bashka nikakva smisla za humor niti privlechnost, a i kako chovek e odbiven
prceduralna zabeleshka -kaj go najde ovaj da go stavish BE?
Zevzek= E ova e veke neshto drugo, chovekot znae shto pravi za razika od ovoj prviot, ali sepak e daleku od heroj, ima nachin na izrazuvanje i ubav narodski govor, ima stvarno shto da chuesh/vidish od nego, bashka nekako tazno/privlechno mi deluva i super e,shteta shto odamna ne sum go gledal
Toni(lavot)= Interesen/zabaven tip, dobar chovek, moram da priznam eden od retkite shto 'jade' mnogu vo eter, bravo, bez nikavi vlakna na jazikot, vakvi mediumski luge ni trebaat za zabavni emisii, shto e najintresno obavezno deluvash povedro posle negova emisija!
K-15= E OVA SE NASHITE HEROI! SEIR bez granici! Za se i seshto, shteta shto sega racete im se 'malku' vrzani ali pak se najdobri, koj saka neka kaze ama vo izminative 12-13 godini nema chovek shto ne znae minimum 50 nivni 'ludorii', bashka mnogu prijatni luge. I tooo...:smir: !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom