14 годишно девојче скокнало од 40 метарска брана? Зошто?

  • Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување
S

Sagan

Гостин
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ДРАМА КАЈ ВЕШТАЧКАТА АКУМУЛАЦИЈА ГРАТЧЕ ВО КОЧАНИ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Девојче скокнало од 40 метри висина[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]14- годишната девојка В. Ц. од Кочани која се самоубила скокајки од над 40 метри висина ја забележал чуварот на акумулацијата и се обидел да ја убеди да се откаже од намерата[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Седмооделенка од Кочани вчера се самоуби скокајќи од 50 метри висина. Полицијата по неколку часа ја идентификува и соопшти дека се работи за 14 годишната В.Ц. Причините за самоубиството се уште се испитуваат.
Според првичните созананија на истржаниот судија девојчето околу 3 часот утрината пеш стигнало до акумулацијата кај местото Гратче. Тоа се качило кај круната на преградниот зид.
Во тој момент ја забележал чуварот на акумулацијата. Тој набризна излегол од неговата канцеларија и и пришол. Девојчето го забележала и почнала да бега. Чуварот се обидел да ја фати за да ја сопре да не сконе но таа со забрзани чекори почнала да оди кон ивицата на бетонскиот дел од акумулацијата. Без да каже ниту збор , 14-годишното девојче скокнало и паднало на камењата.
Чуварот веднаш повикал брза помош и полицијата, но лекарите само утврдиле дека е починато. Полицијата заедно со истражен судија и обвинител извршиле увид на местото. Телото на седмооделенката било префрлено во болницата во Кочани каде вчера околу пладне беше идентификувано. Утврдувањето на идентитетот било отежаното поради тешките повреди на телото на девојчето. (С.И.)
[/FONT]
P.S. Не ли ви е некако чуден овој случајов? Како што вели текстот...,,Тоа се качило кај круната на преградниот зид.
Во тој момент ја забележал чуварот на акумулацијата. Тој набризна излегол од неговата канцеларија и и пришол. Девојчето го забележала и почнала да бега. Чуварот се обидел да ја фати за да ја сопре да не сконе но таа со забрзани чекори почнала да оди кон ивицата на бетонскиот дел од акумулацијата. Без да каже ниту збор , 14-годишното девојче скокнало и паднало на камењата.,,


Ако има некој од Кочани, кој го познавал девојчето или барем подобро е запознаен за случајот, нека пише дали низ градот се зборува за причината зошто девојчето скокнало.

Мене искрено, случајов ми изгледа фингиран!
 
Член од
13 март 2006
Мислења
11
Поени од реакции
0
sigurno nesto ja zaocaralo sigurno doma ali toa ne e resenie za problemot ne treba problemite taka da se resavaat poso ako taka site gi resavame problemite so samoubistvo nema da ima nikoj ziv na planetava .
 

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ja siluval cuvarot i mu pobegnala i potoa, brkajki ja po branata, za da ne go kaze ja frlil.
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.179
Поени од реакции
34.377
Da, ama nemojte da "kudite" chovek shto najverojatno samo se obiduval da pomogne. Ako e siluvano (a ne mi se veruva), 102,5% do sega ke se doznaeshe. Taka da, ne e vo red takvi raboti da se zborat.

Chekame poveke informacii, pogotovo od Kochanchani.
 

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
branava mi izglea poznato :) koga kje zastanes gore... filingot... ne moze da se opise, mozebi toa e pricinata... sakala da doznae kakov e filingot koga letas od takva brana... ama ne mi e jasno... ako e ovaa taa brana kaj sto ripnala... padnala dole vo bazenceto ili go utnala? mora da go utnala cim umrela.
 

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.179
Поени од реакции
34.377
:eek:ftopic:А демек ќе преживееш да паднеш во базенчето?
 

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
hehehe ne znam, ne znam kolku e dlaboko. A zavisi i od nejzinite sposobnosti
 
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Зошто? Ами зошто и дошло да скока :raz:
 

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Базенчето доле не е на директна вертикална линија под врвот на браната, сигурно е паднала на предградниот бетон долу...каква и да е тајна ќе се разјасни, случајов брзо брзо ќе се разоткрие; Бог да го прости девојчето, жалост за фамилијата нејзина :(
 
Член од
23 јануари 2005
Мислења
113
Поени од реакции
0
am shto velet roditelite , mora neso nekoja informacija, autopsija dali e napraveno , autopsijata kazvit dali momiceto e pretepano , silovano ili bilo sto ....
 

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
pocekajte bre malce. Ne se brzajte tolku. Sto sakate autopsija za 1 den da i napraat? makedonija e ova alooo... za 1 nedela moze kje ima informacii :) do togas kje cekame
 

Kajgana Shop

На врв Bottom