GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување

Cyber lord

Кајгански Лорд
Член од
3 мај 2007
Мислења
348
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.macigames.blog.com.mk
Eve edna najdobra od najdobrite igra.Trejlerot iako bese dosta kratok me ostavi bez zdiv.Igricata e zverska epten e zakon.Pisete vie dali i so ste cule.
Za koi konzoli ke iskaca i dali ke ja ima za PC.

Minimum System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

mislam deka u septemvri treba da izleze novata GTA treba da bide uste podobra od San Andreas,Najbolje igra spored mene :)

Како што пишува на официјалната страна играва треба да искочи 16.10.2007.Трејлерот е Sверски и што повлекува дека за да се игра на асални детали ќе бара и некое Sвер PC.Се надевам ќе напраат добри мисии и ќе ги исфрлат мисиите у стил на пукање со тенкчиња играчки,летање со хиликоптер играчка итн,воедно овие мисии ме извадија од такт,особено мисијата со хеликоптерчето коа требаше да му чистиш пат на тенкот играчка.Толкав ганкстер како CJ се зафркава со играчки ROFL.Незнам многу дебилна замисла на програмерите според мене,се надевам во ова ново продолжение ќе напраат некои многу по иновативни мисии.

HeRbEs напиша:
Како што пишува на официјалната страна играва треба да искочи 16.10.2007.Трејлерот е Sверски и што повлекува дека за да се игра на асални детали ќе бара и некое Sвер PC.Се надевам ќе напраат добри мисии и ќе ги исфрлат мисиите у стил на пукање со тенкчиња играчки,летање со хиликоптер играчка итн,воедно овие мисии ме извадија од такт,особено мисијата со хеликоптерчето коа требаше да му чистиш пат на тенкот играчка.Толкав ганкстер како CJ се зафркава со играчки ROFL.Незнам многу дебилна замисла на програмерите според мене,се надевам во ова ново продолжение ќе напраат некои многу по иновативни мисии.
Баш тие мисии ја прават SA поинтересна, и ги има уште од GTA кецот. Ме нервира што во GTA IV нема да има авиони..

Леле, итс а дрим кам тру! Ќе ја има за плејка 2?

Штотуку го гледав трејлерот и е одличен. Само којзнае дали ке ја има за PC

Играта е лудила ама нема да излези за PC сега за сега мајкрософт потпишал договор да излези само за XBOX, истото го велеа и за предходната ГТА па ќе видиме. А да којзнае колку ќе има побарување ако воопшто излези за компјутер минимум 256 графичка, 1024 рам процесор би требало над 2гига па ќе видиме :)

gta e najdobra igra nema sto.se nadevam deka novata ke bide podobra od san andreas.

abe lazat sigurno ke izleze i za pc

ќе искочи и за пс ама којзнае кога

ivan1real напиша:
ќе искочи и за пс ама којзнае кога

не не само xbox360,тоа си е договор бате

Kako "ke" izleze?... Ako muabetite za Liberty City stories, izlezena e veke....velat mnogu podobra bila od se' gta do sega...ama sepak ne podobra od san andreas...i da...ke ja ima za pc....t.e. ja ima veke ( za na pc)....

Играва е многу добра, иначе ќе излезе почеток на 2008, а тешко дека ќе излезе за PC мислам дека за сони 3-ка ќе излезе и уште некои конзоли.. гледав на ентер..

еве ви некои трајлери:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom