Fall Out Boy

• Креатор на темата Креатор на темата WhiteSnake
  • Време на започнување Време на започнување

WhiteSnake

[hW] Light_Arrow
Член од
24 август 2007
Мислења
907
Поени од реакции
1
Fall Out Boy se od ponovite grupi ama dobra muzika pravat / slusnejta ja Sugar Were Going Down ... ostavejte nekoj komentar za FallOutBoy

Не залужуваат цела тема, подобро ова пиши го во темата рок музика и рокерски бендови. Таму ќе кажеме по нешто, :wink:

:D Dobro ne se tolko poznati i jkai kako drugite ama pak ima nesto

Thanks for the memories...Једина песна шо ја иам слушнато од нив , и не е лоша .

имам слушнато повеќе траки и не ми се ништо посебно!средни,онака!

niso posebno malce se komercijala. malce poise ali ako gleame taka pa skoro site se komercijala. mi se sviga the takeover the breaks over, thx for the memories i dance dance.

Озбилно,не иде за секој нов бенд да се отвара нова тема.
А инаку,имам слушнато 3 песни само од нив : Teenagers, Sugar we're going down и Dance Dance...не се лоши,ми се свиѓа ритамот,мелодијата и онака,певливи се:klaber: :)

Изгледаат педерски, звучат педерски и имаат педерско име.

Погледнети ги. Квази емо фаци.

fall_out_boy.jpg

Па добри се ... ја ги слушам ... певливи им се песните како што рече Mawечко, ми се допаѓаат ..
А Bada Bing! јебига може ти звучат педерски... ама си имаат фанови и слава и тоа е тоа...

Fall out boy, bend za 2-3 meseca. Kupuvash cd od niv, ja slushash nivnata muzika 2 meseca i posle toa cedeto niz prozor i si vikas : " zar mozev da slusham vakvo neshto 2 meseca:tapp:"
Koga bev letovo daleko daleko, posho se poznati tamu epten, decinja od 10 godini mislea deka se pankeri posho gi slushaat FOB. bljak

Озбилно,не иде за секој нов бенд да се отвара нова тема.
А инаку,имам слушнато 3 песни само од нив : Teenagers, Sugar we're going down и Dance Dance...не се лоши,ми се свиѓа ритамот,мелодијата и онака,певливи се:klaber: :)

Teenagers не е нивна, на MCR e.
Он топик: FOB постојат повеќе години и имаат 4 целосни албуми, како и некои делени синглови.
Лично ги слушам многу интензинвно последнава половина година, ни и покрај тоа ми се допаѓале и некои песни пред тоа. Најмногу ме привлекуваат текстовите, затоа што се толку депресивни, а сепак на позитивен начин доловени (колку и да звучи оксиморонски) :)

Де бе добри се Фал оут боу имам слушнато неколку песни од нив ми се допаднаа.:turn::turn:

:pishtoldzTh3 Reap3r:pishtoldz

се што сум слушнал Live од нив е катастрофа.А вака добри се,онака средина,ништо посебно.мое мислење се разбира:smir:

Многу се добри, едни од омилените групи ми се. Ми се свиѓа нивниот стил и многу ми се интересни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom