Мајка ми е досадна или...?

• Креатор на темата Креатор на темата ivance20
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 ноември 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
napast nevidena mora vo tekot na vecerta dodeka sum izlezena da se javi barem 5 pati za da mi go slusnela glasot:vozbud:da vidi dali sum ok da ne imam frki da ne mi treba nesto abe da ti pukne picnata zila:pos2:luda rabota ali ipak srcka e i si ja sakam ako dosagja :pos2:

Па затоа и е мајка нели ? Да се грижи за тебе :smir:

Не е досадна де, мајка е, тоа и е работа:)
Колкава си ти? Јас порано бев „тортурирана“ од мама, сега понекогаш јас и се јавувам навечер за да и кажам кај сум и како си проаѓам..

не можеш со неа , неможеш без неа ... пфф :smir:

ауу и мене така ми правеше..понекогаш сеуште ми прави..јави ми се коа ќе идеш накај дискотека,со кој си,кај си итн итн.а кога бев на одмор со другарки,по 100 пати у ден...кај си,што праиш,кај ќе идеш,титни ми коа ќе се прибереш.ама и се жалев,и на татко ми се жалев дека мајка ми ме замара па малку се среди работата..сега помалку ме бара..навечер ме чека додека да се вратам..ама шо да праи,тоа и е намената во нашиот живот

Имам мајка која на моменти не сакаш да си на радиус од 100 метри но секогаш знам дека тоа добронамерно го прави.

Не се жалете а да не ви се јавува ќеплачете зошто не ви се јавува, вака знаете дека мислии се грижи за вас.

Имам мајка која на моменти не сакаш да си на радиус од 100 метри но секогаш знам дека тоа добронамерно го прави.
Како јас да сум ја напишал реченицава исто,на моменти така знае да ме извади од кожа мајка ми со некои муабети тоа е чудо некое али да ми досаѓа по телефон не,сум и кажал дека еднаш до два пати во денот е ок да ми се јави али не да претерува со муабетите...

И јас порано имав таква ситуација со мајка ми,знаеше да ми се јави додека сум излезена,но само по еднаш.Е сега веќе не ме бара,јас си кажувам однапред каде сум и со кого и мирна глава.Дури понекогаш и јас и се јавувам за да и кажам дека ми се сменил некој друг план или ќе останам до покасно од договореното.Тогаш и јас се нервирав и се бунтував,што е тоа ѕвонење,контролирање,но тоа е,за тоа се родители,да се грижат за нас и треба и нив да ги разбереме:pipi:

Ja nerviram,me nervira...se karame za sitnici,za toa zosto ne go mestam krevetot, zosto ne ja raskrevam masata,zosto pustam glasna muzika.....ama edno e jasno najvise na svet ja sakam....kako i ona mene:)

Мајка ми не е досадна, јас сум фино и мирно детенце... рај... да не се фалам, ама...:kesa: Кога треба се јавува, кога треба и се јавувам, не ме малтертира, не ми досаѓа... супер ми е, ај лав мај мами!:pipi:

Па да, досадни се понекогаш, ама барем знаеме дека не сакаат и дека ни мислат најдобро.
А тие шо мислат дека ќе им биде поарно ако нивните мајки не ги фермаат, прават огромна грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom