За време на сексот...

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Тоа ми беше поентата во првиот пост погоре ... зошто сите нешто друго мислат во таков момент:)

pa mislat na neshto drugo da ne ja zavrshat rabotata za 1-2 min najocigledno...mislam deka kaj nas zenive e drugo...nie mislime samo na cinot koj vo mometot se odviva...

Eko1 напиша:
Go imam staveno ili ne... hhmmmm :razmislu: .... cek da mrdnam malku stranicno....... abe valjda vnatre e.... vidi ja kako ofka.... abe ofka.... ama ako mi prai finta..... abe sho finta.... ne mi e tolku mal.... abe ic ne mi e mal.... pffff.... go zapaliv bojlerot.... sigurno go zapaliv.... of ako zaborajv.... pak so ladna voda.... ke mi se soberit epten.... ama ne mi e tolku mal.... od vodata beshe togash.... trebashe da stavam kredit na telefonot ke mu se javev na stariot bojlerot da go zapalit.... eh od koga ne na imam slushnato pesnava.... koe radio e ova.... ili mozda cd e.... ne be sigurno radio e.... (ova e vo prvata tura).... :wink:

to be continued...
Па? Кога?

Пкштаефь ш кшлфьб зуфь ш гкдфьЖ жгоеу ш зштжгоеуб вф оф уифь сфкумфефффф эуклффффф!

И да не сте ме избришале.
Оти тоа го правам, криптирано ја гњавам, плус се дерам: да ја ебам цареватаааа ќеркааааааааа!!!

Garfield напиша:
Пкштаефь ш кшлфьб зуфь ш гкдфьЖ жгоеу ш зштжгоеуб вф оф уифь сфкумфефффф эуклффффф!

:pos: ama losi misli imash......:pos:

Carlito Brigante напиша:
Зошто лоши? Да не го декриптираше човекот :)

probav ama nekako na losho mi otide celata rabota...samo ne svakam kako vo isto vreme go misli toa...i se dere ja ebam carevataa kerkaaaa!:je: :pos:

На сабајле не мислам буквално ништо,копјето е исправено 3 саата може комотно женската да се изживува јас само си траам и лисица се праам :love1:

Баш ништо. Се околу мене е розево, се е среќно ко меѓу ѕвезди да се наоѓа човек...

amam bas na nisto ne mislam ,,, totalno opusten i uzivam vo samiot cin ,,, ama ic ne se zamaram so toa sto e kako e ili koja pesan pee ili dali da go zapala, bojlerot ili ..... :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom