Дали можам да си ставам тремоло рачка ел. гитара?

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување
Мојот случајно создаден floyd rose владее!
Иако ме кошта многу жици, сепак владее! :smir:
Знам, се испофалиф....
Ама тоа е...
Можете само да се прашувате шо е работата, и да пафтате со тремолцата! :back:

П.С.... Типот шо ја отвори темава....
Се додека Кирк ти е на аватар, и ради него бараш тремоло...
ИЗБУШИ ЈА ЦЕЛА ГИТАРА БРААТ, ЦЕЛАААА!!! СО БОР МАШИНАААА!

Случајно, со тоа што ги стегна премногу жиците, па ти се дигна кобилицата?:)

Ноуп, нема никакво затегнување жици, ниту подебели жици, ниту ништо такво...
Кобилицата дигната е, ама тоа се обавува другачие... :smir:

Темава изгуби смисла т.е. нема смисла. :) Ај клуч.

Типчето со Кирк на аватар, ја избуши ти гитарата? Сеа ја глеам бор машината кај мене дома, па си викам да не ти треба? :)

Ноуп, нема никакво затегнување жици, ниту подебели жици, ниту ништо такво...
Кобилицата дигната е, ама тоа се обавува другачие... :smir:

Ти фали федер??:)

Јас имам тремоло на гитарава и многу ретко го користам. Незнам дали ќе имаш корист од него. Ама во почетокот е интересно за играње :pos:

[/b]

иначе брат јас фино лепо си прашав бидејки не знам многу околу гитарите али фала на советот ке ја избушам цела гитара има биено сирење да ја направам!!! многу добри совети даваш!!!!
пер - не ја буши гитарата, или шитни ја или чувај ја и купи си друга. Не се скапи гитарите денеска, мислам реално - поефтино би ти било да си купиш гитара од МиМи или Јамаха (никако Гиевски) со флојд розу од 10.000ки нагоре се движат со тремало :)
ја коа ке си го купам бе џексончето ЏС30 кели :( ваквиве теми ми создаваат меланхонија и носталгија кон гитарите... :drk:

Моеш нормално, ама искрено нема многу многу да ти треба. На почеток ќе се дивиш и послеќе заборавиш дека е таму. Додуша ја после секое соло го користам ама ај

Така треба бе...:D

Ја забораив дека иам тремоло на гитарата... :)

Ма не може накнадно да стави тремоло, не го дупите детето.
Ти, гитарата под мишка и иди во Артист, онде карши главна пошта, во блок 10 и опитај го чичко Тоше што можеш, а што не можеш да направиш. Фор фри.

Abe molimte ne tresi zeleni se moze da se smeni na gitarata samo so ke treba da ja iskopaat cela i da se stai nova kobilica.
A ke treba i kopanje kaj so ke dojdat federite tuka ima mnogu rabota i neznam dali nekoj ke se nafati da go naprai toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom