До која мерка се опуштени нашиве жени?!

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Локација
Skopje
Sekogas sum se voodushevuval na takvi devojki...i u zivotov sum imal nekolku takvi i moram da priznaam iskustvoto e neverojatno.Toa sto ne sum mozhel da gi zadrzham si ima miljon prichini :? :roll:

Ma site se onaka tainstveni, se pravat 'nevini', ali site si baraat :lol:

A za toa dali ke se poopusti ponataka zavisi od tebe, ako se pravish budala i ne ti e gajle za nisto, breee ke ti kazat i sinoka so koj te izneverile :lol:

Dechki sea JA kje vi kazham dva, tri zbora za nashive zheni. Prvo teshki kalashturi se! :lol: E sea koga vekje ova go vostanovivme odime na prashanjeto, kako sho bi definiral VeGaS: zoshto "se pravat nevini"? Mnogu prosto be brakja, zatoa shto kolku povekje te odbivaat, tolku povekje si zainteresiran za niv. Toa e stara finta, ili sho znam mozhe im e vrodena osobina, na Evropskite zheni, so iskluchok na 'rospiine od England i Scandinavia! Eve Macedalien mozhe da kazhe nesho za Francuskite shmizli. Pa tie ako ne te "shikaniraat" so toplo, ladno ne znam koj! Ama zatoa site pagjaat na toj takozvani Francuski "sharm"! Taka sho bez gajle i sho e pobitno bez frustracii HRABRO KON CELTA BRAKJA! :wink:

Svetovid напиша:
Dechki sea JA kje vi kazham dva, tri zbora za nashive zheni. Prvo teshki kalashturi se! :lol: E sea koga vekje ova go vostanovivme odime na prashanjeto, kako sho bi definiral VeGaS: zoshto "se pravat nevini"? Mnogu prosto be brakja, zatoa shto kolku povekje te odbivaat, tolku povekje si zainteresiran za niv. Toa e stara finta, ili sho znam mozhe im e vrodena osobina, na Evropskite zheni, so iskluchok na 'rospiine od England i Scandinavia! Eve Macedalien mozhe da kazhe nesho za Francuskite shmizli. Pa tie ako ne te "shikaniraat" so toplo, ladno ne znam koj! Ama zatoa site pagjaat na toj takozvani Francuski "sharm"! Taka sho bez gajle i sho e pobitno bez frustracii HRABRO KON CELTA BRAKJA! :wink:
per zimi se prvo idanje mk oko ti vagam :lol: i se nadevam deka tvojata zena ili zenska ne e makedonka zs golem tikvar ke ispadnish so ova so go napisha....DRUGO...ic ne sakam koga nekoj generalizira .....jes da i kaj nas ima kalashturi i shtuki ama gi ima sekade...shetan coek si znajs i sam :lol: a da na prajme muabet pak za mazishtava balkanci ....to je bolna tema ke se potrudam da ja izbegnam :lol: za ona so odbivanje do nekade si vo pravo ama sorry so ke ti kazam deka toa vazi i za vas....ne sekogash ama se deshava...normalno deka poretko se deshava poshto vie glata ja koristite za sportska i konjak-muabet...ama zato pak dolnata vi rabota turbo :lol: (kaj kogo kako normalno...veke kazav ne sakam generelizacija)idemo dalje....Vegas....so takvoto shvonisticko niggersko americko ponashanje ic ne ojs daleku....izgleda ke moram da dojdam kaj tebe pred matura... :D i ne pisam pojke zs narabota ke zakasnam....later ke vi doobjasnam

Ajdeeee, pa Triglaviot kabaetlija za site. Sho zgreshiv sea ma drugarke, aj kazhi? Ne ste site keifliki? Keifliki ste! (I FALA BOGU SHO E TAKA :lol: ) Ne ste site shmizli? Shmizli TESHKI ste site! Ne uzhivate da gi "machite" mazhite so toplo/ladno? Uzhivate. Inaku ti drugarke ne sfakjash. NIE TAKVI VE SAKAME! Oti taka se budi onoa Balkanskoto vo nas. I nemoj zhivti sve da pochnesh nesho protiv Balkanski mazhi oti... Ebave toa ste nashle ta ste zashle. Kaj kje najdete arslani vakvi be, pa ushe i mozhe za nos da ne vlechete. Preku glava mi e od shmizli azdisani sho pojma nemaat kako e na drugi mesta, pa kakaat protiv Balkanci. Abe dar od boga sme, be! Heee te pushtam malce poistochno od Bugarija da vidish sho e "Balkanec"! A mozhe i pozapadno, svejedno.
Inaku ja Balkanskite zheni NE GI MENJAM za nishto na svet. Toj sho mrdnal nadvor kje kazhe. Osven Magjarici i ostanati Slovenski narodi lugje vi velam, zhenite u drugite zemji se takvi gadotii sho libidoto vi pagja na apsolutna nula! Se secham na vremeto Koki i Zhutiot otkaj mene u maalo koa otidoa u SAD, znaete onaa finta za studenti, kao rabotish pet meseci, a shestiot shetash i po vrakjanje gi prashuvam ja dali bapnaa nesho i ovie mi vikaat:
-"Pe'er edni Rusinki sho najdovme..." Ja normalno im replicirav:
-"Dobro be do Amerika trebashe da idete po Rusinki ebave papacite, a lani u Bugarija sho valjavme celo leto?" I Koki mi vika:
-"Pe'er, mnogu ruzhni toa anglo-saksonkite. Abe spushtame kriterium, spushtame, spushtame i na kraj koa si pomislive deka nemozhe poishe da go spushtime, go spushtivme ushe malku i..."
-"I", mu velam jas celiot vo ischekuvanje
-"I togash se pojavija Yulya i Nastya i ni se krena" :lol: :lol: :lol:
E taka drugarke, pa ti sea vidi...

P.S. Inaku zhena mi e Makedonka! OGIN E EJ! PAPAPAPA! Nedaj bozhe da me razbere deka sea so tebe se dopishuvam! Otidov nevin. :lol: :lol:

interesno interesno vrlo zanimljivo..
Svetovid ama ne se site shmizli beeeee.. ima i shtuki i fuksi i p00fli i sachmi se ima.. a vo glavno site se praet dek se teshki tipki.. a vie pagate na to AHuhuaa:)

леле жениве се успаничијааааа :lol: :lol: :lol:
ги вреѓа вистината, ЗНАМ :!: 8)

Која добра тема. Шо ма Рејџ, се попали да ја браниш шмизлинската кауза, а?
Од тебе не очекуев, ај од друга аа од тебе, срамотилаци.
Море сите се пуфи и мизли, а си ја мислите за златна штом подугачка врса имате, пред тоа штуки, после кленој. Срам и арам.

Ти бе Светковиде, женет, а невин?? ако бе така, ем ја ожена, ем ваму белиш невин ќе заминиш. Па дај речи и да ти даде, онака, спортски, еднаш, хехехехе!!

Чичко Наполеон рекол: „Сите жени се курви, само мајка ми не е... Ама, и таа е жена!“ :)

Да не беше тоа: сите жени се курви, извини мајко и ти си жена - М. Горки? Или грешам?

ke odgovoram mnogu kratko i mnogu jasno:

SITE ZENI SE KURVI SAMO KOJA POMALCE A KOJA POVEKE

kazav jas kafe ne bef piena...zato taka mi dojde ...e sega sum okej mojme da prodolzime.....ZNACI....site vie mili moi ste DECA NA KURVI....koj pojke koj pomalce...jas na pr ne se sramam da kazam deka sum peder...sakam mazi jebiga :lol: dali sum shmizla?????hmmm....tie so me znaet licno ke kazet ne jas..i zimi se mos glupa sum ama ne ja svativ bash temava...demek zenive se shmizli....vie go znajte to...praet budali od vas...toplo-ladno...i vie go sakate to???????????DA ZNAM DEKA MAZ SO E SO MENE SE PALIT NA TO KE MU PLJUKNAV VO FACA I KE SI FATAM ZENSKA :lol: :lol: :lol: :lol:

Svetovid напиша:
Eve Macedalien mozhe da kazhe nesho za Francuskite shmizli. Pa tie ako ne te "shikaniraat" so toplo, ladno ne znam koj! Ama zatoa site pagjaat na toj takozvani Francuski "sharm"! Taka sho bez gajle i sho e pobitno bez frustracii HRABRO KON CELTA BRAKJA! :wink:

Не верувам дека ке ни каже. :wink:

Infected напиша:
ke odgovoram mnogu kratko i mnogu jasno:

SITE ZENI SE KURVI SAMO KOJA POMALCE A KOJA POVEKE

Infected, не се сите жени курви (може 85% се, ама сите во никој случај)... должиш едно извинување.

Другарке да не навлагаме шо, како и зашто мажите ги сакаат жените иако се овие...затоа што се ќе навлезе дискусијава кај шо не сакам. И као прво не кажа Триглавиот дека се жените курви, кажа дека се калаштури! Ваљда има некоја разлика мајку му! Кхм, а глеам си пишала нешто на историја, а? :wink: :lol: Да не се осети прозвана од наивната ми, но искрена констатација дека женскиот дел од популацијата во кибер-кајганава е најактивна во ЉУБОВ И СЕКС! Идам сеа да читам шо си напишала. Хееееее, ама знае Световид како да “прелаже“ жена да ја “активирам“ за шо сакам бе да си ибам, еј :lol: :lol: :lol: :lol:

istava tema ja pishuem i na eden srpski forum...tuka ste samo 2-3 curi...tamu se 12-13...i mnogu poobjektivno praat muabet a ne ko tuka rage so ripa ko prle pred magare :) ispagja... "muvata na kapata....." :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom