Bunny Hop и Matrix Jump на Counter Strike 1.6

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Matrix Jump : При репетирање(менување на клип) на некоја пушка или пиштол, скокнете и притоа извадете c4 (бомба за поставување). Ефектот е интересен...(побарајте да ве гледа некој другар додека го правите тоа во играта)

Bunny Hop : незнам најубаво како да ви го објаснам..Тоа е начин на скокање при кој побрзо се движите
еве ви туторијал
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=aUtxsfuymxc[/MEDIA]

хахаххахаха матрикс џамп не е тоа туку тоа се вика Балерина џамп а матрикс џамп е другу тоа многу потешко од обичен бани хоп а мислам дека нема смислам темава пошто тоа тешко се учи преку видео треба некој лично да ти покаже

хахаххахаха матрикс џамп не е тоа туку тоа се вика Балерина џамп а матрикс џамп е другу тоа многу потешко од обичен бани хоп а мислам дека нема смислам темава пошто тоа тешко се учи преку видео треба некој лично да ти покаже

па ко шо (не)забележа јас овде правам разлика меѓу бани хоп и матрикс џамп...
инаку ги правам и двете а за тој "правилниот" Matrix Jump научи не ти:wink:

пример
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6mHw_nZY7Ko[/media]

па ко шо (не)забележа јас овде правам разлика меѓу бани хоп и матрикс џамп...
инаку ги правам и двете а за тој "правилниот" Матрикс Jump научи не ти:wink:

да да сигурно ги правиш ти и двете ... чек да погодам ти си некој про играч? =) а матрикс џампот неможам да ви покажам бидејќи ни јас не го знам мн добро

да да сигурно ги правиш ти и двете ... чек да погодам ти си некој про играч? =) а матрикс џампот неможам да ви покажам бидејќи ни јас не го знам мн добро

Не треба некоја посебна филозофија за да ги научиш...
но ете...

Не треба некоја посебна филозофија за да ги научиш...
но ете...

точно е дека не треба посебна филозофија но има разлика од прав џампинг и нупски џампинг.....да се ставиме некад да видиш разлика од мене и тебе како скокаме...па да видиш дали не треба посебна филозофија

точно е дека не треба посебна филозофија но има разлика од прав џампинг и нупски џампинг.....да се ставиме некад да видиш разлика од мене и тебе како скокаме...па да видиш дали не треба посебна филозофија

не велам дека сум про и дека скокам поубаво од тебе...
се нервирам поради тоа што има скептици:wink:

e horror go imam gledano i stvarno e zver alal neka mu e!!!bas znam go prasuvav za toa i mi vikase TRIK!!!

Bunny hop-oт мене ми го научи милиот наш Хорор. =) Доста корисен е, на паблик серверите, иначе... ретко кога се користи за време на CW.
За матриксот, не сум ни го пробал, пошто тешко е да се изведе.... Тоа ретко кој може да го прави. =)

Ja ne go znam matrix jumpot, nitu bunny hop ot ne znam pravilno da go pravam, no sepak bunny koristam ponekogas na pr. koga begam od bomba pred da pukne i sl. no sepak ne go pravam pravilno...
kako nekoj pogore sto spomna za da gi naucis mora nekoj da ti gi pokaze taka tesko se ucat
ince dobro e da znaes da gi koristis, se naogaat ponekogas :)

Само матриx.....не ми лежи на срце:salut: (не знам како се прави)

Matriksot se pravi mnogu lesno sega ke vi objasnam kako:ke potrosite nekolku kursumi od pistolot ke stisnete da smenite sarzar pred da go stavite sarzarot ke smenite bomba i ke skoknete i ke go izvedete Matrix Jumpot

Ja umeam da praam bunnyhop , strafejump , longjump , balarinajump , matrixjump , slayjump

i za toni: retko se koristi na turnirite

off .. Pa celo vreme go praat more tonislave ::D:D Idi gledaj na HLTV nekoj od ovie Nip , NoA , PGStrategy da vidis so skokovi praat.. Glaata da ti se izvrti :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom