Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Канцона скарата просек ама затоа телешкиот џигер им е предобар. Тенко сецкан на листови со свеж магданос и лукче.
Сидро (терасата надвор) ми е ко да седам у шупа што смрди на риба. Единствено добро у цела приказна наречена Сидро е тоа што не е скап рибен ресторан.Сидро revisited и тотален blow. Ако немаш "тазе за наши услови" октопод, не го нуди. Од леб и пециво неможе да имаш само интегрален леб на Житолукс од кеса. Ѕаѕики не е тарато(у)р. Шопска со пластичен патлиџан не ја нуди. Неможе Зона радио да оди во рибен ресторан.
Ганза е најлоша кафана во Дебар Маало.Можеби не е ни вредно за коментар али случајно ако помислите да седнете во Ганза, никако немојте да се заебете ко мене, храната-услугата-музиката се е ужасно лошо.
Сидро (терасата надвор) ми е ко да седам у шупа што смрди на риба. Единствено добро у цела приказна наречена Сидро е тоа што не е скап рибен ресторан.
Услуга - лоша.
Амбиент - лош.
Риба - просек.
Цени - не е скапо. Што не значи дека е евтино.
Мислам дека не би отишол никогаш повеќе.[DOUBLEPOST=1495646716][/DOUBLEPOST]
Ганза е најлоша кафана во Дебар Маало.
Ја посетував регулар во период 2010-2015 година, од тогаш наваму немам стапнато.
koj rece deka ne e seljakКојзнае каков сељак е менаџерот. [emoji3]
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk