Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Vo potraga na izgubenite vreminja (А la recherche du temps perdu) - Marcel Proust

venera001 напиша:
„ Смислата и доблеста” - Ферид Мухиќ

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cuc::cuc::cuc:

Bash pred nekoj den naracav da mi ja najdat i donesat od Makedonija. Venera001 cekam da kazesh shto mislis od koga ke ja zavrsis.

коцка напиша:
Seven japanese tales - junichiro tanizaki

:cuc::cuc::cuc:

ја барам ја нема.. чаре?

иначе читам некои политички ствари.. задњо ми се говорите од Демостен..

„Декодираниот код на ДаВинчи”.

Книгана треба да се запали јавно. Не си губете време ич. Пишувана е во стил и со аргументи на саботјански памфлет.

spooky напиша:
„Декодираниот код на ДаВинчи”.

Книгана треба да се запали јавно. Не си губете време ич. Пишувана е во стил и со аргументи на саботјански памфлет.

Dobra e za podgrev - nemoj javno. Da znaesh samo bukovi drva kako se plamtat od nea -- Isprobano (so kopija od komsijata sekako) :)

Nego jas ja grabnav Amerika od Franz Kafka - za sram ne ni znaev deka postoi, slucajno ja zdogledav vo knizara za vtora raka knigi :)

Повторно ја читам поемата од Браунинг, Childe Rolande to the dark tower came!

Абе се утепа од читање бе Гарфилд!! ем мачка чуваш, ем куче шеташ, ем по форуми лумперај.. ем сексаш , ем читаш, ем смс љубавни пораки испраќаш, поезија пишуваш... божеее ,ти си Кајга хиперактив супер-рустер.

MSV(support) напиша:
Mein Kampf(Мојата борба) од Хитлер.

а mein kamm (мојот чешел) од ефраим кишон да ја земеш?

иначе, првин се чита георгиј, па ниче, па хитлер.. у спротивен случај, ќе ти се измешаат лончињата и ќе станеш ко букаро :)

Mathematics HL (Core)
* for the international student

ти е'ем и школо и све..

MSV(support) напиша:
Mein Kampf(Мојата борба) од Хитлер.

Чекам критика откако ќе ја прочиташ!!А ти Офчар ако си ја прочитал дај не штеди на зборови-кажи вреди ли?

P.Overdrive напиша:
Mathematics HL (Core)
* for the international student

ти е'ем и школо и све..

Аххххх...има да се изнамачиш со High Level :icon_lol::icon_lol: Само колку сум среќна што го поминав баш ТОЈ учебник!! :icon_lol:

Офчар напиша:
а mein kamm (мојот чешел) од ефраим кишон да ја земеш?

иначе, првин се чита георгиј, па ниче, па хитлер.. у спротивен случај, ќе ти се измешаат лончињата и ќе станеш ко букаро :)
Не се секирај.....
Он има егејска стратегија на читање.....:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom