Искреност = Интимност која е границата?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе и јас сум ист таков... Не верувам дека некој има потреба да ме лаже и што и да чујам си го земам здраво за готово...

Наивни и јас и Еко1... :wink:

Eko1 напиша:
OBDN напиша:
Jas tebe te znam, a ti mene da me znaese ke znaese deka samo se seguvam i bockam :) Deka te znam, prasanjata se samo retoricki:)
Bi sakala da mozev da odgovoram povekje, no ne sum edna od onie koi pisuvaat ili zboruvaat javno za svoite iskustva i intimni custva.

Hmmm.... Retorikata e ubava rabota ponekogash... ubavo ke beshe i jas nekako da "doznaev" koja si ti pa da sme na isto... t.e. da mi beshe jasno zoshto retoricki me seguvash i bockash... :wink:
A toa shto ne mozesh da odgovarash poveke za svoite iskustva i intimni cuvstva....misleshe za iskustva so mene ili onaka opshto... :pos:

Za iskustvata so tebe fali pod forum "Pijanki i zapivki" LOL

A toa za iskrenosta vo postovite... jas iskreno cisto sumljam... lugjeto se skloni kon zacini.

Sekoj covek treba da ima intimnost znaci del za koj ne zboruva javno i si go cuva samo za sebe i se sozivuva so toa dali e slatko ili ne,sekogas treba da postoi granica so tie intimni tajni i da si se cuvaat iskrenost e ok no ne i lafenje javno za nesto licno treba da se ima granica jas imam intimnost i sakam da zadrzam intimni momenti so mojata ljubov samo za sebe :back: takvi sme nie i dvajcata zatvoreni na toa pole sto bas mi se dopaga :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom