Работи кои никоја жена не сака да ги чуе од маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
...и ова: Ме потсеќаш на мајка ми...грррр

3.mislam deka si se popraila malce ama ako "ti stoi"
Oва мене ич не ми смета, мислам дека треба да сум доволно свесна за тежината, да не живеам во заблуда.

Никако не сакам да слушнам:
1. Еее, мајка ми какви убави палачинки ми прави [мајка ти фати си ја за женска]. :uvo:
2. Не можам да излагам сега, ме боли глава. [го гледаш после пола саат у кафич на фудбал со другарите]. Кажи дека ти се искача со другарите, не е крај на светот. :nesvest:

1. Еее, мајка ми какви убави палачинки ми прави [мајка ти фати си ја за женска]. :uvo:

Вака несвесно те вика кај него дома за да се плескате...:wink:
Палачинките се она нешто што треба да те привлече тебе кај него дома, а он мисли да ја натера мајка му да напраи па после да ја избаци неа за да може да те кресне поштено...
Читај меѓу редови ... :)

После одредено време ти ќе му праиш палачинки и среќно ќе живеете до крајот на животот

„Кај ми е сонцето ?“ :vozbud:

А ме потсеќаш страшно на татко ми?

Ако ми го рече тоа воедно и ќе ме насмее и ќе ме загрижи (пошто НЕ сум машкобањаста, па ќе се запрашам и како тоа изгледа татко му)...и ДА, ставам веќе еден ГООООЛЕМ прашалник...:)

Не бре лејди ку! Дали ти би му рекла на некој дечко дека те потсеќа на татко ти?

Не бре лејди ку! Дали ти би му рекла на некој дечко дека те потсеќа на татко ти?

Не, драго момче, то НИКАКО! Тоа е ЕДНАКВО перверзничко (не ми текнува друг збор, овој е можда прејак) ко она "Ме потсеќаш на мајка ми"... грррр и за ова:smir:

Праење муабети за бивши,љубомора.и,до сега иако не ми се случило,најодвратна работа ми е да ми зборува некој перверзно.многу ми е одвратно тоа нешто.и се надевам дека никогаш нема ни да ми се случи.

Многу трошиш...
и особено навредливо - последните чевли што ги купи беа МНОГУ скапи:)

П.С Кога се збори за цена на чевли, треба ТОЧНО да се одреди колку е МНОГУ...:smir:

Или: шо ќе ти е нова ташна...и СТАРАТА ти одговара на новите чевли...(?)

Не, драго момче, то НИКАКО! Тоа е ЕДНАКВО перверзничко (не ми текнува друг збор, овој е можда прејак) ко она "Ме потсеќаш на мајка ми"... грррр и за ова:smir:
Инцестоидно? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom