It's all about the sex... or not?

it's not all about sex....мислам дека ако навистина постои љубов во една врка сексот ќе си дојде спонтатно од време на време и ќе дојде како јаготка на шлагот

Сите делови каде се поврзува темата со авторот се избришани.Незнам по кој пат да повторам не го поврзувајте авторот со темата, за советите веќе спомна Дивајн.

jas stavrno ne razbiram sto saka avtorot da kaze???:toe:
Bidi malce pokoncizna sto ti e pasnaje, kratko i jasno????

На темава ќе ја цитирам другарка ми, В., стјуардесата:
“Не е се до сексот, има нешто и во дрогите“ :baeh:

Секако дека не ! Категоричен сум по ова прашање , впрочем која е поентата на сето тоа , сексот не може да трае вечно.

Во еден момент од животот човек застанува и се прашува што сакам ?

Доколку се уште одговорот е секс тој не е на вистинскиот пат на хармонијата и љубовта.

Но, сепак најбитно е човек да биде искрен самиот со себеси и да не се лаже во огледалото на судбината .

Кога ке го допре моемнтот и со гордост ке одговори тоа се емоции , нејзината

насмевка ,нејзиниот допир ,мирот кој ме плени со сета разиграност на чувства кои

не се ни приметуваат а тука се , дури тогаш веке тој човек е на патот на љубовта ,

тој мистериозен и ретко оден пат за кој не се сите благословени да го газат . И

како чекори со секој допир од неговите стапала и со секој чекор како повеке се

оди по тајната патека под нив ке расцутуваат лотоси а чекорите ке бидат се

побрзи а полесни !

И звездите ке сјаат со поинаков сјај

Па може не сакаме да признаеме но мислам дека се се врти околу сексот. После искачање секс, после славење секс, после романтична вечера секс, после филм секс.
Кога седнувам со другарка после долго време, а во меѓувреме она си фатила дечко ја прашувам и како ви е? Па добро, бла бла бла. А имате секс?
Кога ќе дојде до секс, некако врската е подлабока, значи сме го достигнале врвот, "целта". ПОсле тоа има уште многу работи да се споделуваат и да учат за партнерот, али имаме се што и доликува на една врска:smir:

Сексот претставува некоја средина во врската. Зш пред да го имате првиот секс учиш многу за партнерот а после првиот учиш двојно повеќе за него.

pa dobro seksot e edno golemo iskustvo kade partnerite si gi ucat manite na pocetokot na vrska odnosno so tekot na vremeto se nadopolnuvaati seksot im stanuva se podobar i podobar:)

Ништо не се врти околу сексот.
Само напалени тинејџери и осамени чичковци(или тетки).
За останатите...постои нешто друго освен сексот.

pa dobro seksot e edno golemo iskustvo kade partnerite si gi ucat manite na pocetokot na vrska odnosno so tekot na vremeto se nadopolnuvaati seksot im stanuva se podobar i podobar:)

Sosema si vo pravo :back:

Ништо не се врти околу сексот.
Само напалени тинејџери и осамени чичковци(или тетки).
За останатите...постои нешто друго освен сексот.

Ti Delfi Buba koga misles da UZIVAS vo tie raboti...... Ne e se vo seksot ama e isto sostaven del na MNOGU RABOTI....... za tebe sto e interesno tolku STO UOPSTE NE BI GO POMISLILA SEKSOT kako poim :)...... Leta umot sekako imame i drugi obvrski ali IPAK KAJ I DA E ZA DZABE NE E RECENO ...... It`s all about sex :D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom