Најдобрите шоумени во Македонија

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Локација
Битола
Што мислите?..
Колку Македонија изобилува со шоумени кои можат да направат добра емисија, добра забава и можат да го задржат вниманието на гледачите..
Кој е најдобриот шоумен според вас?

Игор Џамбазов-Џандар збира,па и на Бинго мава опасни муабето
Тони Михајловски-Златна бубамара,Опуштено добро го мада нема смеа како што имаше на бубамара
Трендо-добро го водеше Милионерот(ваљда е и тоа шоу)
Боле 13-гадна појава-лош за око ама ваков таков им шљака опасни прашања на гостите не запаѓа во клишеа што ги гледаме на секоја друга телевизија

Игор Џамбазов-Џандар збира,па и на Бинго мава опасни муабето
Тони Михајловски-Златна бубамара,Опуштено добро го мада нема смеа како што имаше на бубамара
Трендо-добро го водеше Милионерот(ваљда е и тоа шоу)
Боле 13-гадна појава-лош за око ама ваков таков им шљака опасни прашања на гостите не запаѓа во клишеа што ги гледаме на секоја друга телевизија

Мислам дека никогаш нема да се заборај та емисија..:)
Тони Михајловски цар..исто и Игор Џамбазов. Мислам дека ако тие двата заедно соработуваат, би направиле невиден бум во Македонија.
Исто и Весна Бејби Петрушевска е добра.

Мислам дека никогаш нема да се заборај та емисија..:)
Тони Михајловски цар..исто и Игор Џамбазов. Мислам дека ако тие двата заедно соработуваат, би направиле невиден бум во Македонија.
Исто и Весна Бејби Петрушевска е добра.

Можда....кога не би се препичувала толку многу јас лично си имам проблем со зборот ''бејби'' а она го употребуваше премногу иначе добро си ја водеше емисијата sdsd ее сега може да бидне нешто асално пошто прочитав дека Вртелешка ке ја води Васил Зафирчев писмен човек добар глумец и можда ке ја опраи малце после оние дебилчињана двајца што се правеа интересни лани поготово фегетот што беше многу напорен

Тони Михајловски ми е цар, многу добар водител и шоумен е. Златна Бубамара без него не е иста. А и Боки 13 е добар, знае да направи добро шоу, само малце е одбивен.

Само еден е шоумен во Македонија, и тоа во вистинска смисла на зборот, а не водител кој знае само да ги забавува гостите, туку гостите да го забавуваат него. Замена, не верувам дека во близо време ќе му најдеме а тоа е: ИГОР ЏАМБАЗОВ!

Вистински M.C.

Дневна соба...Џандар збира...уште еден куп емислии, фестивали каде што бил водител, никогаш не биле исти после него...

Трендо и Тони Михајловски. Ми недостига во Златна Бубамара, не е ни приближно исто без него. Весна не ја сакам, а ни Игор Џамбазов.
сега може да бидне нешто асално пошто прочитав дека Вртелешка ке ја води Васил Зафирчев писмен човек добар глумец и можда ке ја опраи малце после оние дебилчињана двајца што се правеа интересни лани поготово фегетот што беше многу напорен
Супер. Искрено, на почетокот бев тотално незаинтересирана и воопшто не му обрнував внимание, ама по пар прочитани интервјуа и одгледани претстави ми се промени целосниот впечаток и мислењето за човеков. Баш ме интересира како ќе изгледа Вртелешка со него како водител.

Игор Џамбазов, енд оф стори toeto

Игор Џамбазов
Тони Михајловски
Трендо...ова се и единствените :toe:

Драган Вучиќ :icon_bigg

Него, имаме ние шоуа во Македонија?:icon_roll

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom