LimeWire Проблем

• Креатор на темата Креатор на темата skech
  • Време на започнување Време на започнување

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Локација
Скопје
Инсталирав LimeWire. Го стартувам и седи 2-3 секунди и одма паѓа и го снемува. Пробав со различни верзии и на сите исто се дешава. Еророт си остава еден фајл во фолдерот каде што е инсталиран и пишува нешто со JAVA-та дека е фрката. Ја избришав ЈАВА инсталирав најнова верзија 6 update 2 ама пак ништо. Ако може помош. Еве дел од еророт. И цел ерор како атач

An unexpected error has been detected by Java Runtime Environment:
#
# EXCEPTION_FLT_STACK_CHECK (0xc0000092) at pc=0x00dacea9, pid=3004, tid=3580
#
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.6.0_02-b06 mixed mode, sharing)
# Problematic frame:
# v ~RuntimeStub::resolve_opt_virtual_call
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp

Attachments

Пробај да инсталираш Lime Wire Turbo.
Ако ти треба линк за симнување, барај по ПП.

Имаш некај заебанција со јавата. Пробај да ја реинсталираш

абе пробав ама нишо од тоа
па исто
реинсталирав и LIME WIRE i JAVA
и пак исто
друго чаре

Ле и ја имам проблем со Lime Wire...Дај кажите некое чаре. А и да ви го кажам проблемот...Вака. Нешо ми се зезна компјутеров и немам појма со беше пошо ама ич не сум по компјутерскава технологија, и го однесов на сервис па ајде ми го направија. Пред тоа Lime Wire ми работеше супер. Пробувам да симнувам песни не работи, не ни се отвора што е најтрагично. Го реинсталирав, не бе, избришав од програми, целосно и пробав пак на ново, и сега никако не ми дава пристап, правам она се инсталацијата завршува со копчето финиш и сега отворам, нема нишо, ни икона се отвора нишо...Го имам реисталирано повеќе пати ама се само истово го кажува и пак :nenene: не, не и не работи

Хелп!!!

види у control panel-> users дали си limited account или administrator

I jas imam eden problme so Lime Wire. Go uklucuvam i sega aj da simnam nekoja pesni, nekolku dena po red voopsto ne sakase da bara pesni, posle go uklucuvam mi bara pesni i odednas se stanuva crno ko ekranot da se isklucuva i moram da go restartiram kompjuterot. Ete toa mi go pravi Lime Wire. Neznam so da napravam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom