Документарецот направен од грчката влада во 70тите ја шокира истата 30 години подоцна

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
хах, гледав ова на некој пост, ама стварно вредеше и тема за ова. Мноооогу поучен (паметен) клип. Мора да го гледате, озбилно!!

:tv:

Супер е ова...
Абе треба да има еден куп вакви работи, затоа што грците долго време се оградуваа од Александар.

Ова е еден од поголемите докази кои ги имаме за презентација на интернет...Го спуштив видеово и ќе го аплоадирам на повеќе страни со убаво објаснување.

Кажете други видео сајтови кои би можеле да бидат корисни во презентација на ова видео.

Гугл видео, јутуб...

Еве еден лог, со колега од работа, дипломиран историчар инаку.
Првиот дел од муабетот се однесува на овој клип, а вториот ќе биде истражен наскоро, па ќе пишам рецензија и ќе споделам линкови.

[22:44] Toni: ѕирни го клипот на тјуб
[22:44] Toni: верувам дека ќе ти се допадне
[22:44] slobodan: cekaj go gledam
[22:46] slobodan: sega mi tekna
[22:46] slobodan: vsusnost kako pominuva klipot poveke mi teknuv adeka
[22:46] slobodan: go go imam gledano
[22:46] slobodan: i ne samo toa
[22:46] slobodan: tutku i mi e zadrzano vo mojot akaunt na youtube
[22:47] slobodan: sakas da vidis nesto mrdnato
[22:47] slobodan: odi na youtube i pisi macedonia is greece
[22:47] slobodan: i ti posakuvam vesel pomin
[22:47] slobodan: ke se umres od smeenje
[22:48] Toni: при крај сум со лимитот
[22:48] slobodan: aaaaaaaaaaaa
[22:48] Toni: имам уште некои 50 мега
[22:48] slobodan: drug pat
[22:48] Toni: ај од утре натаму

Го поставив клипов на . Ширете ги по емаил.

Odlichen post i chestitki do Mistichen ako odi na glavna!

Da sugeriram Bratot (ili Trn vo oko, ili zaedno) da napravat edno video na youtube vo koi kje gi prikazhat materijalite od temata na forum istorija za grchkite atlasi, uchebnici, itn. vo koi ne imenuvaat so Makedonija!

Na wikipedia ne istepaa so propaganda, posebno Tatarite, no izgleda youtube mu e majkata.

Ushte neshto: ne odete da se raspravate so komentari na grchkite klipovi - sem po nekoj chat pat propaganden komentar od vreme na vreme. Za spomenatato video "Macedonia is Greece", se falat deka ima najgolem broj na komentari na cel youtube!!!

I brishete gi bez milost ako spamiraat so komentari!

Вистината ја знаат и грците ама ... то е ... попрво ѕидот ќе се мрдни ако му речеш одошто грците да признаат историски факт кој го практикувале до пред 30 год. Што се однесува до бугарите кои се мешаат во ова прашање не им замерувајте незнаат што е тоа историја постирав еден пример повеќе пати.

-Македонија е само област која името го добила по АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ
- цитат од една колешка на кој сум се пукнал од смеа

Го нема повеќе клипот,го тргнале од "Youtube"
Дајте некој друг линк ако има блогови или слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom