Стриптизот и „нашиве“ жени

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
Ако и излезе тоа женското, ние ќе и го изнесеме тоа машкото во нас. Па ќе видиме епилогот кој ќе биде :wink:

Abe na kraj kraeva neka ima mashki striptiz...neka si idat mominjata ako toa im e zadovolstvo...kje mu go fakjash na toj,kje mu go galish i na kraj pak doma neebana.Moze i kje bide ebana...kje najde nesto...ama kade e tuka satisfakcijata.

per....na sekoja tema istovo ke trebit da go pisam....vashevo shovonisticko ego e tooooooooooolku golemo so jas se gubam vo nego :lol: i aman Caligula od site na forumov ti najde da kazvis za objektivnost :lol: :lol: :lol: :lol: odenje na striptiz e vasha rabota...dosta lecevte vie frustracii so godini i godini vreme e i nashive domakinki malce da se opushtet.....ali tolku ti rabota klikerot....i posle ke mi kazvis Evropa ova ona...a ni sam ne gledas kolku si isfrustriran i poln so predrasudi :lol: :lol: :lol: ali dont beri gajle....ima lek za site...bashka se se menuva...pa maybe eden den i ti ke otvorish ocite i maybe ke gledas na rabotite od dvete strani...ne samo od tvojata :lol: :lol: :lol:

Рејџ, ти бе бејб никако да ја сватиш поентата да му се сневиди. И јас се согласувам со тебе дека нашите домакинки треба да се опуштат, ама нека се опуштат како што треба, не само на 8-ми март по селски кафани да здивуваат. Нека се опуштат во вистинска смисла. Да си напраат комплетен реинстал на тоа софтверчето.

eto sme....se najdovme....super...znaev dek ke se svatime jas i ti :wink: za da se opushti zenata nasha makedonska mora da ima poddrshka i razbiranje od nashiot maz makedonski ...ili vo greshka sum?

Ја сум бил отсекогаш современ и со разбирања за жените :wink:

Ја вратив темава бидејќи беше малку заборавена, и беше отворена на почетокот од постоењето на форумот кога немаше толку девојки, мислејќи дека сега ќе ја заприметат и ќе има што да прокоментираат.

И девојки? Можете ли да се забавувате опуштено на машки стриптиз?

А шта не би могли ? :D :D
Ама најјака финта е на стриптизерот да му ставиш ситни пари у гаќите или да ставиш крупно а после брцни да си раситниш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не да ти кажам не ме навел патот ама сигурно ако одам ќе ви пишам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maski striptiz e najcesto povrzan so momicki veceri , sestrami ko se mazesepred 7 god imase eptem sreden noken klub , dobra muzika se i vo cetvrtoci imaja maski strip , go pamtam posto mala bef a eptem mi bea zenite interesni , vikaja slukaja pari se lepeja a posle to se napolna i klubot so maski posto tamu se lovese u veliko . A inace striptiz one na one po cool mora da e

Maski striptiz bev posleden pat pred 2 nedeli na table dance bidejki na drugarka i bese rodenden, pa kao iznenaduvanje, e sega poveke radi zaebancija onaka, i najiskreno super si pominavme se umrevme od smeenje celo vreme, a tipcite bea epten hot. E sega se razbira one on one e mnogu pointeresno neli:)

Мистичен напиша:
Да ја земам и јас мојата?
Или да улетаме сами, тетките ќе бидат многу "хорни", па може да утешиме нешто.

Пола работа ќе ти е веќе завршена, ќе ти ги попали некој друг и ти само удриии! :wink:

Сум била на неколку стриптизи низ разни градови низ Европава, ама незнам зошто женските ми биле увек по секси. Мажине кога ги гледам како се фрцкаат не само што не ми се секси него ми се и смешни :roll:

машки стриптиз некогаш е интересно да се гледа онака неколку девјки собрани со малце алкохол па гледаш и се заебаваш али да го пипам стрптизерот не доаѓа у предвид многу ми е грдо плус ми изгледа како геј на моменти кога се вртка... али за зебанција и смеење добро е зашо да не и не гледам шо има страшно да се оди на стриптиз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom