Стриптизот и „нашиве“ жени

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Локација
Skopje
http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje=2&broj=403&clanak=6606

"Na Dejan vo dlanka osven što mu stavaa prezervativi, mu stavaa i denari i evra koi so zadovolstvo gi sobra ušte poveće popaluvajći gi ženite so kviz-prašaweto: Dali najposle da vi dozvolam da mi go vidite "fazanot"?"

Se otvorile baagji momive... se ispostavue deka se kjutni butni...ama i ona drugoto..sakam da se onadam ama da ne mi vleze :D

Се олабаија на празникот, ама тие шо ги фатиле у објектив како го грабаат "фазанот" сигурно добиле квалитетен ќутег дома:)

Ами така требит. Еве да ја пратев онаја мојана и да ја видам после како му го фајќа на оној алатон, ќе ја сокапев. па се прави ли тоа у јавност, колку и да забегаш.

Башка, та не се мажој за да повајчаат стрипери.

Освен ако јас не сум тој!!

E de de... normalna rabota e da se palat na striperi... neka se javi nekoj od tuka shto ne bi se zapalil na 2 deovjki koi bi se soblakale edna so druga na scena...

Jas na primer na devojka mi (na koja uste ne i se poznava stomakot, fala na prashanje), utre i organiziram iznenaduvanje so 2 drugarki, se dogovoriv so niv, bez da znae ona gi nosam u MCM na striptiz. Poveke tamu im e grupna zabava, otkolku neshto drugo... Kako i na nas shto bi ni bilo ako otideme mashko drusthvo na "umetnichka tochka"

да бе, стрипери нека гледаат, ама нека не пипаат!! Или барем ако се со мене.
Ти убаво правиш, ти им организираш. Ти идеш со нив. Слушај да ти ја пуштамена ми?!!! Нека гледа и таа, може после ќе се смилува и ќе ми даде, хахахаха!!!

Кога сватба!!!

Да ја земам и јас мојата?
Или да улетаме сами, тетките ќе бидат многу "хорни", па може да утешиме нешто.

ako veke organizirate ...daj kazite koga kako...pa da dojdam i jas :lol:

Ете ти што ке ти каже игла, таква работа не послем нема да дојдат на стриптизот нема пари да земат :)

Nezadovoleni zheni...koj se sramat da bidat transparentni pred makedonskite mazhi...pa lechat frustracii so striptiz

Samo za zhal niedna nema da ti priznae :?

Признаваат бе, само треба да ги обработиш убаво, и физички и психички.
После се твои за исповеди:)

a ako se proiznese mislis kje e objektivna ?! :) ili kje i proraboti toa zhenskoto ego u nejze :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom