Мики Ли Трајчевски, формално од Штип а духовно од светот на Брус Ли!

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Алелуја амин ...

туку мајтапо настрана, ко ќе си ептен начитан и едуциран, стигнуваш на раб кај шо можиш да бидиш интелектуалец или лудак. Е Мили изгледа е во расчекор тука негде.

Греота е за човекот што му се случило тоа,меѓутоа гарантирам дека не е чукнат и дека уствари мава сеир на све живо и диво.
:kesa:

Алелуја амин ...

туку мајтапо настрана, ко ќе си ептен начитан и едуциран, стигнуваш на раб кај шо можиш да бидиш интелектуалец или лудак. Е Мили изгледа е во расчекор тука негде.

Токму така!

Дури некојпат ке си помислиш дека намерно го прави тоа да изгледа како лудак. Како бездомник ретко и да зима пари, повеке би бил благодарен ако му дадеш некој весник или книга, или пак нешто да се облече одколку пари!

Тоа ти е , не знаеш во животот што ке ти се деси , мн работи за кој не си ни помислил

Мики го познавам лично повеке од 10 години веке
чоекот збори на повеке странски јазици и тоа точно
бездомник е има завршено 2 факултета
периодот кога го запознав се грижеше за својот внук9не ми текнува како се викаше детето знам имаше 4-5 години) Мики го имаше научено Англиски детето и најважно му беше да има нешто за јадење за внукот..

инаку Мики никад не носи на себе Часовник а во секое време кога и да го праша некој знае колку е точно часот :toe:

секој ден купува весници и тоа од сите по еден примерок

Може малку е чукнат, го гледам често низ Штип,ама секоја му чест на речникот што го барати. Со други очи го гледам откога го погледнав видеово. А многу ми беше страв кога поминуваше покрај нас :icon_eek:
Ја би се дрзнал да го најдам човеков да направам муабет со него ми изгледаше многу искрено?:toe:

Абе.....се глеа дека човеков е паметен ,него жално е што вака ке заврши :star:

Го знам Мики и е поинтелигентен и пообразован од две третини од форумџиите! Со него можеш да си направиш муабет тотално за секоја цена, и можаш да му веруваш нему повеќе од на било кој друг критичар или ’експерт’!

а бе вие се заебавате со човеко а дали сте направиле 2 редаа маабет .

Човеков кој ташак ако е бездомник,подобро збори од сите политичари што се стокмени во парламент.
Знам го имаше во една емисија пред некоја година,кажаа дека читал книги,завршил два факултета и зборел англиски,француски,руски и германски мислам,а политичариве кај нас не знаат ни А да кажат,а камоли странски јазици да знаат :tapp:

Не е смешен човеков искрено...

K-PAX :vozbud:

Не си сиграм сеири, навистина ме потсетува на Prot од K-PAX.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom