pdf помош!

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
Веб-сајт
www.lasvegas.com
Decki,
Imam eden pdf document, okolu 500 strani e. Podetalno se raboti za Calculus AP Solutions Manuel. E sega shto mi treba... Bidejki e pregolem, mi treba da go podela na pomali pdf documents, po chapters. Kakov editor mi treba za da mozam konkretno da selektiram shto mi treba, pa da go pastiram no i toa da bide vo .pdf Zaso lesno e da go selektiram i posle da mi go dade kako text.

Aj ve molam pomognete, ke bidam blagodaren, i jas i profesorot po Calculus AP ;)

pdf pomosh

VeGaS напиша:
Decki,
Imam eden pdf document, okolu 500 strani e. Podetalno se raboti za Calculus AP Solutions Manuel. E sega shto mi treba... Bidejki e pregolem, mi treba da go podela na pomali pdf documents, po chapters. Kakov editor mi treba za da mozam konkretno da selektiram shto mi treba, pa da go pastiram no i toa da bide vo .pdf Zaso lesno e da go selektiram i posle da mi go dade kako text.

Aj ve molam pomognete, ke bidam blagodaren, i jas i profesorot po Calculus AP ;)

Adobe Acrobat Professional

Freehand

...

E nemam profesional, od kaj da simnam... ili ako imash instalaciona verzija daj na msn ova ona da se snajdeme

fala

Macromedia Freehand е програм за дизајн, но многу може да ви помогне.
Пастирај го текстот и потоа напарви му експорт како пдф.
Ако имаш фотографии, кога ќе експортираш погледни во settings имаш опција за компресирање. Ова ако сакаш документот да ти биде уште полесен.

VeGaS напиша:
E nemam profesional, od kaj da simnam... ili ako imash instalaciona verzija daj na msn ova ona da se snajdeme

fala

Земи си го фрихенд Вегас, само 30 мега е.

Акробат про е бааги голем, тежок...

Freehand го имаш на tryout на страната од макромедија
http://www.macromedia.com/downloads

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom