Ќе има ли изборна коалиција на шарените - СДСМ, ДУИ, ЛЕВИЦА?

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување
Вмроовски ботови како навиени се лизнаа на рандом текст дека Левица ќе коалицирале со Сдс/Дуи и сеа овие демант кога им извадија како кртови се кријат.

А овие нивниве браќа од Чаир што уште им градат дивоградби, нема везе тоа, наши сме. Па уште на Сител им излага зефљушот и вика Данела го нападнала, она дома му дошла :pos::pos::pos:

Абе нека ни земат и земја и јазик за кур не не бива. Цел живот од јаничари си патиме, души продадени. 60 и кусур пратеници и пак грбот искривен.

Мора да пуштаат такви текстови, затоа што знаат дека Левица ги привлекува понационалистички настроените млади во градските средини (колку и да звучи иронично).
Во реалноста, Македонија е федерација во која дпмне/сдс си имаат перфектна коалиција со шпонските партнери и секој си краде во својата област.

Буквално да соберам 10 рандом Албанци од маало кај мене ќе ги нашлапаат 98% од членството на Левица без никаков проблем али типовите ќе кревале револуција и требало сите да се плашат од нив. Црвени комунистички бригадери бе фејзбук страна. Уште ми излегува на фејсбук се сликале во Русија со нивната комунистичка партија и советски симболи. Држава што се распадна без испален метак и заврши во тешка сиромаштија и беда :D

Класична збирштина од партија на бивши и сегашни травари, немиени рокери металци, бумери што се шетаат со Че Гевара маица, дебили од тие филозофски факултети или оној ретарда што уби дете пред недела дена што се сликал со слики од Ленин Сталин и Исус. Петарда ликови. 70% од членство им се невработени ликови. Некој дебело инкасира пари во оваа партија да имаат толкав буџет кога се знае колку пари бара оддржување на партија.

На самата таа што ја кандидираа за претседателски избори што се шета со комунистички петокраки и црвени марами двете ќерки и живеат во Канада и Холандија хахахаха. Не во нивната просперитетна Кина или Русија.

Единствена какво такво здружени кај Македонците што може да парира во нешто на албанската и муслиманската младина се тие од Патриотско Друштво и селската популација што живее и гласа за ДПМНЕ од југозападот на Македонија. Се друго е смешно дури и да се направи некаква споредба.

За ваша информација Левица е во неформална коалиција со ДУИ и СДСМ на ниво на град Скопје и со СДСМ во некои општини на истокот.

СДСМ каква и да е партија сепак таму интелектуалци и долга традиција. И живеат во 21 век не во Советско и југословенско време и да го ложат членство со пропали идеологии и друштва.

Мора да пуштаат такви текстови, затоа што знаат дека Левица ги привлекува понационалистички настроените млади во градските средини (колку и да звучи иронично).
Во реалноста, Македонија е федерација во која дпмне/сдс си имаат перфектна коалиција со шпонските партнери и секој си краде во својата област.
Па извини ама од цела Влада досега само Апасиев имал м и Грујо да му писнат на Таче.
Мене лично не ми е Левица нешто вау, исто како другиве. Ама едно време имаа добра антиорловска политика, и чевелот у Собрание.
Ја мислам дека се мала и неразвиена партија, не знам дали би можеле сами да извојуваат победа.
Мене кај Апасиев ми е чудно само што се клања на Енвер? Тука веќе ме замисли.

-не е дека у 11 години истотака, не им даде сѐ што можеше.

И ова, иако не е со Таче

Уште пред 5 год. и на Мицко му е јасно, иако како теле се чудеше кога дозна, која е приказната со Левица.

Да не заборавиме дека Левица ја поддржа Гордана кога прв пат се кандидираше за Претседател

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom