Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Se zhali sto imalo mnogu crni hroniki, a dreme po toa telefonot i forumov kaj sto forumov e duvlo na najcrni vesti i najnegativna energija. Idi be ispentari se do vodno, idi soberi drustvo izlezete u kafana na chalgii, isteraj odmor so decko ti na raat, pusti mozok na pasenje i ne tuku dremi na socijalni mrezi i ne primaj mnogu informacii. Se trevozhela bitno, se trevozis posto si go procitala i go premisluvas u momentot. :facepalm:

Овој е убиецот.Не бил криминалец ниту продавал бело.Очигледно,забеган умноболен лик кој бил исфрустриран и разочаран од сопствениот живот па посегнал по туѓи животи.
Нека им е лесна земја на Панче и на малиот.
Жално

Attachments

• IMG-3e9166de52e2764fe0c0fe93ef84a33f-V.jpg
    IMG-3e9166de52e2764fe0c0fe93ef84a33f-V.jpg
    198,8 KB · Прегледи: 62
Да бе, сигурно нема, сигурно животот како и да се завртиш ти е една голема трагедија. Прво и основно, биди среќна и задоволна што си жива, здрава. Што твоите се живи, здрави. Тоа е најбитно.
Второ, имаш работа, млада си, учи, надоградувај се, учи јазик секундарно и работи за боље утре и викај фала. Работи на тие работи што ти се пред нос и работи кои УТРЕ ќе те стават во ПОДОБРА позиција, само кукање и лелекање за околина и срање околу тебе, не носи ништо. Тоа што зрачиш, тоа и влечеш. Си земала, млада девојка, што место да работи на себе и се забавува, кука и лелека и колне на онлајн форум и отворила тема за црна хроника.
Неможеш да очекуваш бољи живот ако не се ставиш себе во боља ситуација, maximize your chances for gain; работи на себе и перспектива, фокусирај се на битно. Црна хроника и лелекање остај на баби и прости луѓе што за своја беда гледаат утеха во туѓа несреќа.
Тука ќе престанам да ти пишувам, те читам во неколку теми, пробав и преку ПП да ти пишам за ислеување во странство и да ти помогнам и насочам и ништо не ми одговори кога ти реков дека не си информирана како треба затоа и ќе престанам пошто на човек што нејќе да прифати помош, неможеш да му помогнеш ама срамота е млада девојка да отвара теми за црна хроника и истата само да се појавува во негативни конотации и храни со исти, среди се.
voo red, fala ti.
Ne sakam da zborime za mene veke ve molam. Jas koga se iskazuvam mi e polesno. Denes se osekam super, plus za vikend iam poise vreme.
Najvise mozam da si pomognam samo ja na sebesi. I da koa sedam pomalce na telefon i sum disraktnata od nekoi raboti mi e podobro. Ama beganje od realnosta ne e resenie. Treba da se naucam kako da gi primam i procesiram informaciite i situaciite.

voo red, fala ti.
Ne sakam da zborime za mene veke ve molam. Jas koga se iskazuvam mi e polesno. Denes se osekam super, plus za vikend iam poise vreme.
Najvise mozam da si pomognam samo ja na sebesi. I da koa sedam pomalce na telefon i sum disraktnata od nekoi raboti mi e podobro. Ama beganje od realnosta ne e resenie. Treba da se naucam kako da gi primam i procesiram informaciite i situaciite.
Ne se zamaraj, site nie sme dojdeni i ostaneti na forumot poradi grupite kako Blam drzava, Kriminalci, Sozivot vo Makedonija licno jas prvite 3 meseci citav samo toa pa posle vidov ima i drugi interesni temi i uvidov deka sum zapadnal vo negativna spirala...sega poveke citam pomalku pisuvam..... licno zivotot e nadvor od forumi odi patuvaj, teretana, sto i da e pozitivna navika.....

Ne se zamaraj, site nie sme dojdeni i ostaneti na forumot poradi grupite kako Blam drzava, Kriminalci, Sozivot vo Makedonija licno jas prvite 3 meseci citav samo toa pa posle vidov ima i drugi interesni temi i uvidov deka sum zapadnal vo negativna spirala...sega poveke citam pomalku pisuvam..... licno zivotot e nadvor od forumi odi patuvaj, teretana, sto i da e pozitivna navika.....
Ima i drugi temi sekako.
Ama me vlece i toa iskreno. Samo da ne mi vlijae tolku bahahaha

Крв и Чест
ziveeme vo svet kapaitalisticki ,normalno i nekoj vrednosti ne se ko od porano tradicinalni ,moralnite vrednosti se malku pomestene,.ima nekoj luge ,.ziveat so dru moralen codex koja samite si go izgradile,.kako cesta na samuraite .besata kaj albancite sherijato kaj arapite,.cak i vo turcija postajat tie tradicionalni vrednosti,.cesta na familijata i sl ,i tuka doaga do konflikti.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom