Пророкот
Ќе ме биде...
па може поштено ги земаат тендерите, и вие ја претервите, човек да не може на тендер да се јави.
Не постоЕ тендер кој е земен „непоштено„...жими мајка!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па може поштено ги земаат тендерите, и вие ја претервите, човек да не може на тендер да се јави.
Абе доста поголеми плачипички од вас нема. Дур беше Пендаровски секој пост за него нешто педер ваков таков, сега немој за Гордана да пишеш нешто, одма ботови се караат ко мајка да им е. Мицкоски тера многу по груевизмот и вучизмот, а и толку мисли дека е недопирлив за брзо ќе падне на земја. Кој високо лета ниско паѓа.Izgleda bas i ne me sfati so mi bese muabetot.
Ajde da ti nacrtam.
Duri bese SDSM kjutevte ko picki, nisto ne vi smetase. Se si bese ok.
Cudna rabota, a dojdi VMRO na vlast odma pocnuva se da vi smeta, vi se budi sovesta.
Naednas prvi ste da krekate i za mito, i za korupcija, i za zdravstvo, vozduh, voda, deka sahtata bila na krivo, abe bukvalno nisto ne vi e pogodeno.
Nikoj prethodno od vas tuka zagrizenite ne rece deka go donesovte Zaev za da sredi nesto i ako topka madinja ke mu se sluci narod, izbori , so ti ja znam. Niti eden, niti ednas .
Абе доста поголеми плачипички од вас нема. Дур беше Пендаровски секој пост за него нешто педер ваков таков, сега немој за Гордана да пишеш нешто, одма ботови се караат ко мајка да им е. Мицкоски тера многу по груевизмот и вучизмот, а и толку мисли дека е недопирлив за брзо ќе падне на земја. Кој високо лета ниско паѓа.
Попогрешно од ова секој ден што го прави што е? Да не се разбереме погрешно, лани ја гласав, сега длабоко се каам.па претседателката до сега не направила ништо погрешно за да ја критикуваме. Пендаровски распродаде што можеше за ефтино. Самиот рече да не би бил претседател би побегнал од Македонија. Претседател тоа да збори е добар пример за народот?
Дури и Хив?Позитивно е се во Левица!
Поплукај аман....како почна да ги фалиш, ке ги урочиш.Позитивно е се во Левица!
Многу сте песимисти а тоа ми изгледа контрареволуционерно.Поплукај аман....како почна да ги фалиш, ке ги урочиш.
Младиќу,Многу сте песимисти а тоа ми изгледа контрареволуционерно.
СтариќуМладиќу,
времињата од револуциите со кои навистина се менуваше политичкиот и економскиот поредок, така што „лошите„ монарси беа менувани со уште полоши пацери, веќе се историја.
Денес „во мода„ се само „офарбаните„ револуции.
Стариќу
Само со пркос и борба можеме да успееме. Тоа плачипутчење за дома чувај си го.