Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да и Еднорог постои, еве го секое сабајле ми трча по улица и ме пцуе пошо го мавам со кикирики.после изборите се надевам на разум во сдс и ќе престанат да работат против интересите на сопственикот народ и држава.
Има превирања таму, но исти се и двете крила во сдс, но мислам дека баш тоа фали, да застанеме како едно, тогаш притисокот ќе биде кон исток, со нивното контрирање ништо не прават, само подоле одат, мислам дека и нападите од едното бугарско крило во бугарија кон Филипче поточно од вестимак на групата од коридор 8 се баш поради можно усогласување со Мицко, но и да не се лажеме кај нас безброј пати се докажало дека дпне и сдс во многу нешта се едно те исто, но особено овој период сдс направи многу работи во корист на бугарија.Да да и Еднорог постои, еве го секое сабајле ми трча по улица и ме пцуе пошо го мавам со кикирики.
Дрпне(дрпни, кради) колку можеш додека си на власт ќе имаат секако свој кандидат они дури и кога Папазов си даде оставка одма најдоа кандидат да го замени само што немаа доволно гласови.Нема да се мешаат партии во Кочани
За Кочани е фрев и покажавме колку сме плашливи и лицемерни како народ.На толку жртви и повредени требаше се да биде блокирано со протести до нова година.Или не дај боже да се случеше во друг град настаните ќе имаа друг тек.
Во Кисела Вода има уштее работа.Дрпне(дрпни, кради) колку можеш додека си на власт ќе имаат секако свој кандидат они дури и кога Папазов си даде оставка одма најдоа кандидат да го замени само што немаа доволно гласови.
Сдс(социјално и духовно отуѓени од сопствениот народ и држава) најверојатно ќе го подржат Венко како и претходно за в.д кога го подржаа.
И 2 -те г*омна од партии некогаш не се престанале со мешање во Кочани.
Се се тоа џубриња, само за крадење, еден салам човек нема во политиката.Во Кисела Вода има уштее работа.
Околу Гет и Томи е ужас.
Улицата кај Пеглата исто може да се среди малце. Ѓубре има колку ти душа сака.
И за паркинг е хаос станато.
Сите се ужас.
Овде во Карпош исто суш-з
Ја не знам кој го гласа оној уште абдалон. Се има изнакрадено, до правнуци да не работат. И уште го гласаат бе..
а за противкандидатот никад чула. Од кај ги копаат.
Оној Богоев што беше, па на Царина беше директор, шо искочи на крак, нешо наркоман.
Иновативно упм, го заеба системот.Јас ќе излезам на избори и ќе им нацртам еден голем кур на ливчето.Никој не го заслужува мојот глас.
Мизерија е сегде.Се се тоа џубриња, само за крадење, еден салам човек нема во политиката.
На работа одам со тротинет, за месец дена ми се распадна целиот. Патот Виа Игнација е подобар од нашиве улици.
Багра ненаситна, крадачка ...
Koj narod be babinoЗа Кочани е фрев и покажавме колку сме плашливи и лицемерни како народ.На толку жртви и повредени требаше се да биде блокирано со протести до нова година.Или не дај боже да се случеше во друг град настаните ќе имаа друг тек.