Фото натпревар #387 - Музички инструменти- Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две фотографии ви буди емоција за добар фатен фото момент музички инструмент, гласајте!

• 5. bijons- Класична гитара и уличен свирач

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
22.395
Поени од реакции
38.939
...повод задржување на ова фото тема повеќе од еден месец, земам за слобода да ја затворам и да се отвори еднодневно гласање на истата, а победникот кој ќе биде воедно победник за време на најголемиот христијански празник Велигден ќе има задача да отвори нова фото тема во врска со Велигден, па додека ќе гласаме размислите каква тема ќе се одлучите за празникот Велигден, се надевам дека модераторот коцка нема да ми замери што овака си зедов иницијатива и ја затворив едномесечната отворена фототема за музички инструменти!

...па да ги наредиме фотографиите со музички инструменти и да се почне со гласањето:

1. Jax Rebel

IMG_20241023_112140 (1).jpg

2. СкСвр

20240930_194802.jpg

3. Dani

20250305_200842_(1)_upscaled (1).jpg

4. shutrak

Resizer_17450499807731.jpg

5. bijons

IMG_9750.jpg

Page1.jpg

Последно уредено:
@Dani и @СкСвр дајте нова фото тема го делите првото место, па повод празник Велигден нека има две теми од двајца победници, а ние другите учесници ќе постираме на таа тема која ни одговара според тоа какви тематски фотки имаме, ако немате време и тема ќе ви отворам само дајте наслови....

Препуштам на @СкСвр , не сум во МК.
А ја испуштив и темава за гласање, со мојот глас ќе немаше делба на прво место :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom