Гулабари

• Креатор на темата Креатор на темата Гусо
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 февруари 2025
Мислења
58
Поени од реакции
63
Ja отворам темата пошо не најдов соодветна за оваа моја забелешка.Ако има слична модераторот нека ја премести слободно каде што мисли според него.Имено според моето животно искуство забележав една рутина на понашање кај мажи,дечки постари од 30 години.

Имено,момаци кои напуниле 30+ години кои се сами и немаат социјален живот и едноставно не им иде љубовниот и боемски живот итн итн стануваат гуру на здравиот живот,се јачаат со ново ауто,мотор или пак кратко чуваат гулаби и животни оние што се стара школа и кова.

Понекогаш утеха наоѓаат во движењата на потенцијална енергија горе-долу скриени во некое чуше гледајќи ја темата Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Или ќе најдат некоја за некое пеефче пред МРт или пак некоја поелитна бимбо за 100евра во кулите на Џевахир каде што седи и газдата и ќе ја сковаат за краток момент во 30 минути размак .

Energy canalisation?!

Не е битно социјален статус,богаташи,итн кој се снашол во животот,стари ергени се котат на големо.

Дали го имате забележано истото руво и ако да,вашето мислење зошто е тоа така и што би рекле?

Ja отворам темата пошо не најдов соодветна за оваа моја забелешка.Ако има слична модераторот нека ја премести слободно каде што мисли според него.Имено според моето животно искуство забележав една рутина на понашање кај мажи,дечки постари од 30 години.

Имено,момаци кои напуниле 30+ години кои се сами и немаат социјален живот и едноставно не им иде љубовниот и боемски живот итн итн стануваат гуру на здравиот живот,се јачаат со ново ауто,мотор или пак кратко чуваат гулаби и животни оние што се стара школа и кова.

Понекогаш утеха наоѓаат во движењата на потенцијална енергија горе-долу скриени во некое чуше гледајќи ја темата Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Или ќе најдат некоја за некое пеефче пред МРт или пак некоја поелитна бимбо за 100евра во кулите на Џевахир каде што седи и газдата и ќе ја сковаат за краток момент во 30 минути размак .

Energy canalisation?!

Не е битно социјален статус,богаташи,итн кој се снашол во животот,стари ергени се котат на големо.

Дали го имате забележано истото руво и ако да,вашето мислење зошто е тоа така и што би рекле?
Se ubavo si pisal, no naslovov na temata ne mi ide nekako...zosto Gulabari!?

Чичко ми Трајан остана сам стар ерген и сеќавање од него ми е што остана стар и чуваше гулаби.
Да, изразот голубари се користи за стари Скопјани, затоа ме зачуди.

А на форумов врие голубари ;)

Energy canalisation?!

И стари моми се котат.Модерни времиња,социјални мрежи,недопирливи примадони и сето тоа.Да можев да го вратам времето и јас ќе бев гулабар,ама од оние без гулаби.Јбг!

Ајде да отвориме тема и за Фармери.
Оние што се самци а работат земјоделие и сточарство.

Забелешка за оваа тема, галабарите се прилично социјални луѓе, си одат на трки се собира народ, им идат комшии да ги гледаат галабите како ги летаат, со пиво и мезе.

галабарите
Види,точно е твојата констатација.Но и жените 30+ кои се сами се социјални битиа зошто е природно како луѓе и животен инстикт но го заменуваат со животни или некоја активност како планинарски походи.

Зошто и машките истото не важи?

Старите генерациии чуваат птици или играа шах или да пецаат риби.
Младиве денеска се фитнес инструктор, дигитални маркетинг експерти од Браинстор итн итн

Гулубари су ти горе доле како Ливадарке.

Само што место да чуваф мачке или кучиња и да се сликаф неодадени по ливаде, Гулубари глеаф у небо и мафтаф сс корнер знаменца док не се приземњиф голуби како Јункер авион у ww2.
Автоматски споено мислење:

Галабарите бе :facepalm:
Овој на некој манастирски кочорацински дијалект.

Иначе и Тесла е бија голубар,ама без голубарник.

У Куманово га викаф ќумезарник.

Последно уредено:
Види,точно е твојата констатација.Но и жените 30+ кои се сами се социјални битиа зошто е природно како луѓе и животен инстикт но го заменуваат со животни или некоја активност како планинарски походи.

Зошто и машките истото не важи?

Старите генерациии чуваат птици или играа шах или да пецаат риби.
Младиве денеска се фитнес инструктор, дигитални маркетинг експерти од Браинстор итн итн
Најди ми гулабар шо на птиците им се обраќа со "сине", има профил на соц мрежи "татко на гулаби" па ќе праиме муабет.

Најди ми гулабар шо на птиците им се обраќа со "сине", има профил на соц мрежи "татко на гулаби" па ќе праиме муабет.
Исто е само ми мушки не смо толко театрални и мутави кд е у питање вокабулар спрема нешто што га сакамо.
Ви ке се посерете само да докажете и опишете колко некое нешто ви се сфиѓа.
Проливи сте кд е у питање овај стфар.
Повише давате суперлативи а сте прави змије.
Ми барем не ги шминкамо стфари.

Na ovie im e polesno da napraat stomacni nego da se pustat na devojka.
U nase vreme korpi jadevme ama i klecavme po nesto, ova sea ne znaes dali se buljasi ili gulabari ko sto pisal prijatelot.

Што е со името, гулабари? Ливадарки не постои како збор ајде ок е, ама ова? Да пребарува некој за гулаби и тука да го донесе нема смисла. Ај смислете Др име за темава.

Дека има тема за ливадарки па сеа голубари хахахаххахаха

не се машките како жените да наоѓаат утеха во животно

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom