Ljupco
...ExtraVagant...
- Член од
- 20 јули 2006
- Мислења
- 1.810
- Поени од реакции
- 12
Tacno e
ima edna nina simone jazz bluz pejacka koja rekla
ebi me tri pati dnevno sekoj den nozete ke ti gi bacuvam
Srecna zena ne filozofira , zena koja ima sex nema nisto protiv mazite makar i nivnoto odnesuvanje da e seljacko , srecna zena ne se dokazuva ....
zasto zatoa sto SREKNA ZENA ima REDOVEN KVALITETEN sex - propraten so ljubov mada i ne mora da ima ljubov .
zenite se spored mene mnogu prosti sustestva iako se slozeni naizgled
tajnata e deka site sme zivotni , imame nagoni i ako nagonite se zadovoleni nema potreba od odnesuvanje KUCKI ili slicno
I taa sto e KUCKA nekogash bila sasvim nevina , zivotot ja naprail takva , kompleksi se toa ... jebiga
Garantiram deka so dobar sex sto znaci da bidat DOBRO ONADENI ke nema nikakva frustracija i zivotot ke cveta .
Problemot e sto sexot se iscrpuva , strasta se namaluva i poradi toa nastanuvaat razni komplikacii od tipot feministki , kucki i taka dalje
U sustina site zeni se isti sakaat ljubov razbiranje ama djaba seto toa ako NEMA DOBAR KVALITETEN SEX. Koja ednashka probala takov sex , moze samo da zali sto posle toa se vozi u FICHO iako se vozela u Ferari i nastanuva kompenzacija od tipot feminizam , nedoebanizam i neeonadizam sto e sprotivno na prirodata na zenata kako sustestvo cija glavna cel zacrtana od prirodata e reprodukcijata odnosno SEX
...mnogu mudar odgovor, chest mi e dazgovaram so vas, na ovie temi...bi dodal samo deka ima vistina onaa narodnata...dobro onadenje, dolgo sekavanje i plus mir u kukja:pos2::pos2::pos2:...blagodaram na iscrpniot odgovor...mislam deka moze neshto i da se nauchi od ovdeka...vo vrska so spisiholoshkite sostojbi na sex-partnerite...