Прашања од сите и одговори од SWEDEN (за секс)

Статус
Затворена за нови мислења.
Tacno e

ima edna nina simone jazz bluz pejacka koja rekla

ebi me tri pati dnevno sekoj den nozete ke ti gi bacuvam

Srecna zena ne filozofira , zena koja ima sex nema nisto protiv mazite makar i nivnoto odnesuvanje da e seljacko , srecna zena ne se dokazuva ....

zasto zatoa sto SREKNA ZENA ima REDOVEN KVALITETEN sex - propraten so ljubov mada i ne mora da ima ljubov .

zenite se spored mene mnogu prosti sustestva iako se slozeni naizgled

tajnata e deka site sme zivotni , imame nagoni i ako nagonite se zadovoleni nema potreba od odnesuvanje KUCKI ili slicno

I taa sto e KUCKA nekogash bila sasvim nevina , zivotot ja naprail takva , kompleksi se toa ... jebiga

Garantiram deka so dobar sex sto znaci da bidat DOBRO ONADENI ke nema nikakva frustracija i zivotot ke cveta .

Problemot e sto sexot se iscrpuva , strasta se namaluva i poradi toa nastanuvaat razni komplikacii od tipot feministki , kucki i taka dalje

U sustina site zeni se isti sakaat ljubov razbiranje ama djaba seto toa ako NEMA DOBAR KVALITETEN SEX. Koja ednashka probala takov sex , moze samo da zali sto posle toa se vozi u FICHO iako se vozela u Ferari i nastanuva kompenzacija od tipot feminizam , nedoebanizam i neeonadizam sto e sprotivno na prirodata na zenata kako sustestvo cija glavna cel zacrtana od prirodata e reprodukcijata odnosno SEX

...mnogu mudar odgovor, chest mi e dazgovaram so vas, na ovie temi...bi dodal samo deka ima vistina onaa narodnata...dobro onadenje, dolgo sekavanje i plus mir u kukja:pos2::pos2::pos2:...blagodaram na iscrpniot odgovor...mislam deka moze neshto i da se nauchi od ovdeka...vo vrska so spisiholoshkite sostojbi na sex-partnerite...

Дали доколку кажеш „те сакам“ за време на sex се важи или спаѓа под ингеренциите на страста и возбудата? :kesa:

...mnogu mudar odgovor, chest mi e dazgovaram so vas, na ovie temi...bi dodal samo deka ima vistina onaa narodnata...dobro onadenje, dolgo sekavanje i plus mir u kukja:pos2::pos2::pos2:...blagodaram na iscrpniot odgovor...mislam deka moze neshto i da se nauchi od ovdeka...vo vrska so spisiholoshkite sostojbi na sex-partnerite...
Не е за џабе поговорката-задоволна жена=мир во домот:pos2:

tehnicki

Дали доколку кажеш „те сакам“ за време на sex се важи или спаѓа под ингеренциите на страста и возбудата? :kesa:

Interesno prasanje

tehnicki ti ne lazes posto u nekoja raka ja sakas taa osoba pod sebe , u sebe , nad sebe neli ...

ama postoi i lapsus mentis ... sto se misli se kazue nesvesno najcesto koga coek ne se kontrolira ... na primer u sex

ako izleta e od srce po mene , ama ima mazi / zeni koi znaat da fejkaat i da manipuliraat so ovie zborovi , koi pri sexualniot cin za naivniot neiskusen partner deluvaat pojako i dobivaat na tezina. Znaci zavisi od osoba dal e manipulator ili ne.

Mada do sea ne mi se desilo nekoja jako da ja ebam i da se dere : te sakam , te sakam ... poishe bilo ne mozam da izdrzam prekini zivotinjo pa na misla mi e deka ne e bas prirodno u strasta nekoja razgorena da se mislat vakvi romanticni izjavi osven ako ne se lapsus mentis ...:toe:

Sto znam mnogu kompleksno prasanje od coek do coek zavisi nemam definitiven odgovor na ova.:toe:

Чичко СВИДН еве дојдов и ја во класот на твоите сексуални ученици.

И ме интересираат неколку работи. Кој е твојот Мастер што те научил волку за сексот ? :toe:

Колку пати на ден имаш секс ?:pipi:

И се потиш ли доека се тушираш ? :pos: :)

Ajde Liverpul sedni i ti ... eve ti prvo lizavche ... koga ke go zavrshish ke te prefrlam od predskolska vozrast vo serioznite uchenici... see yaa

Ajde Liverpul sedni i ti ... eve ti prvo lizavche ... koga ke go zavrshish ke te prefrlam od predskolska vozrast vo serioznite uchenici... see yaa

А ова ти беше само за да не ги одговориш прашањата ? нели ? ај признај ...

Иначе предшколска, лижавчиња и такви срања не ми се потребни :)

Имам ја знаење. Ова ми е само усовршување кај Д ГРЕЈТ МАСТЕР SWIDEN.

Interesno prasanje

tehnicki ti ne lazes posto u nekoja raka ja sakas taa osoba pod sebe , u sebe , nad sebe neli ...

ama postoi i lapsus mentis ... sto se misli se kazue nesvesno najcesto koga coek ne se kontrolira ... na primer u sex

ako izleta e od srce po mene , ama ima mazi / zeni koi znaat da fejkaat i da manipuliraat so ovie zborovi , koi pri sexualniot cin za naivniot neiskusen partner deluvaat pojako i dobivaat na tezina. Znaci zavisi od osoba dal e manipulator ili ne.

Mada do sea ne mi se desilo nekoja jako da ja ebam i da se dere : te sakam , te sakam ... poishe bilo ne mozam da izdrzam prekini zivotinjo pa na misla mi e deka ne e bas prirodno u strasta nekoja razgorena da se mislat vakvi romanticni izjavi osven ako ne se lapsus mentis ...:toe:

Sto znam mnogu kompleksno prasanje od coek do coek zavisi nemam definitiven odgovor na ova.:toe:

...so dolzna pochit kon izlagachot...jas bi dopunil neshto vo vrska so prashanjeto...kh..kh...se izvinuvam odnapred...ako ti kaze te sakam vo tekot na seksot, moze da se protolkuva kako izliv na emocija,ili eventualno mozna e i vakva situacija... poshto se deshava nekad i da se spomne i nekoe tugo ime(ne e strashno toa-se deshava)...ali retko dodushe, treba epten da si so smislite na druga strana...ova chisto radi mozna situacija kako primer go davam i nadopolnenie na postov...contunue s'il vous plait...:)

А да прашам јас само кога ќе има тест?

Јас сум самоук јебач,па сакам само да положам испит и да бидам дипломиран јебо!

Јас сум самоук јебач,па сакам само да положам испит и да бидам дипломиран јебо!

Го немаш уште потребното искуство. Посетувај ги редовно часовите на СВИДН, стекни искуство па .... има време :)

Ми изглеаш како надежен ученик.

..... : : : : Од канцеларијата на SWEDEN : : : : ......

SWEDEN не ми се верува дека трпиш ваква неправда!!!!/низ глава ми се врти Лева Патика/

Прво темава треба да се вика ЈебоWARD!Инаку Проф.Свидн е уствари семеен ебач по име Јебослав Фејкович и името Свидн го користи за негово алтер-его.И верувале или не должината на неговиот пенис е 38 см,и доколку му се пресади на носот тој ќе може 3 пати да си ја обвитка главата и да си брцне у гс!Не си ласкај Јебослав,само те дупам у панкреас!

SWEDEN не ми се верува дека трпиш ваква неправда!!!!/низ глава ми се врти Лева Патика/

Прво темава треба да се вика ЈебоWARD!Инаку Проф.Свидн е уствари семеен ебач по име Јебослав Фејкович и името Свидн го користи за негово алтер-его.И верувале или не должината на неговиот пенис е 38 см,и доколку му се пресади на носот тој ќе може 3 пати да си ја обвитка главата и да си брцне у гс!Не си ласкај Јебослав,само те дупам у панкреас!

Од канцеларијата на СВИДН има барање командо да се банира од темава.

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom