Пресвртница за жените во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување
Пак, ти го повредив егото , јас, јас, мене, јас
Светот мислиш околу тебе се врти, изгледа
Да те викнат на дебата на национална телевизија за 5 минути ќе се расплачиш, иако темата ќе биде нешто друго, ти ќе се пронајдиш одма, лично ќе си сфатиш

Не викам дека е невозможно, ако до расплакување девојчиња ти е машкоста, веројатно. Ама мене тоа не ми е дефиниција за маж. Среќа кренав раце од државава па на национална телевизија тешко ќе се најде време.

Мислам дека сепак нема да ги претркам јаките тастатура бајовци што не се развиле подалеку од нивото на були фазата, што мислат дека што повеќе изиграваат жена на чешма, толку одредени органи им се Миши до колена жаби до рамена. Деветина како мене да си се борел во животот, немаше жив да бидеш можда денес. Ни ме знаеш ни ме познаваш.

Ти пиша прв, јас само пробав да ти укажам дека не треба да генерализираш, а твојот одговор е доказ сам по себе како се понашате со мирни девојчиња и колку сакате да ги комплексирате и понижите, мене ми е гајле, вашата нива други ја ораат, немај гајле. Криво ми е што ми го унаказија народот, единствена состојба на повреденост ми е таа и прогледување е тешко. Оти јас искрено си го сакам народот, така сум била воспитана пред сѐ.

Не викам дека е невозможно, ако до расплакување девојчиња ти е машкоста, веројатно.

Мислам дека сепак нема да ги претркам јаките тастатура бајовци што не се развиле подалеку од нивото на були фазата, што мислат дека што повеќе изиграваат жена на чешма, толку одредени органи им се Миши до колена жаби до рамена. Деветина како мене да си се борел во животот, немаше жив да бидеш можда денес. Ни ме знаеш ни ме познаваш.

Ти пиша прв, јас само пробав да ти укажам дека не треба да генерализираш, а твојот одговор е доказ сам по себе како се понашате со мирни девојчиња и колку сакате да ги комплексирате и понижите, мене ми е гајле, вашата нива други ја ораат, немај гајле. Криво ми е што ми го унаказија народот, единствена состојба на повреденост ми е таа и прогледување е тешко. Оти јас искрено си го сакам народот, така сум била воспитана пред сѐ.
Биди среќна не си се родила машко, па да видиш што е тежок живот

Биди среќна не си се родила машко, па да видиш што е тежок живот

Да бе, среќа женава женско го роди детево, утре маките да не ми ги гледа.
Се шегувам, не се љути. Како да кажам, едноставно не можеш да знаеш. Поздрав и секое добро.

Целиот проблем за врските лежи во жените и нивната несигурност и лакомштина, ако се научат да бидат прибрани, достојно да се однесуваат и облекуваат нема да имаат толку работа аптеките, болниците, терапевтите и адвокатите.
Така е, на темана со кој сакате да имате секс, само домаќинки се постираат :icon_lol:

Така е, на темана со кој сакате да имате секс, само домаќинки се постираат :icon_lol:
Затоа и темата се вика со која сакате да имате секс а не со која сакате да се ожените.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom