Фан Клуб: Феенорд

Статус
Затворена за нови мислења.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22

оваа сезона засега, 3 одиграни/3 победи, 10 гола даени/0 примени, први на табелата, и се подразбира ке бидат и на крајо на сезоната. имат еднаш освоено лига на шампиони, 2 пати уефа и еднаш интерконтинентал

бројо 12 на играч не се дава и е наменет само за навивачите и секој навивач на стадионо го носи ова. иначе ги имат најаките навивачи во цел свет. никој од големите клубој нема вакви навивачи. по 20000 одат на тренинг (шо е рекорд)

feyenoord_fans1.jpg

за тие шо не знат, obi mikel, kalou, DRENTHE, van persie, kuyt... site se od najdobrio holandski klub feenord. so igracite so gi imaja od lani + makaay, van bron, li chun so... sigurno ke ja osvojat holandskata liga ovaa sezona i to se glea po rezultatite do sega. od vgodina i vo liga na shampioni ke gi gleate

Од холандија не сум за никого посебно, симпатичен ми е Ајкас ама годинава Феенорд супер тим имаат

lele....... mamicata na psv. 3-0 na poluvreme. ke zavrsi 7-0 izglea. :kesa:

edit: 4-0 kraj. pojke ne me barajte. se otepaf

им дое крај неможат сеуште со псв

оваа сезона имаат јак тим Феенорд

Feenord se zverovi , mnogu gi postevam a za toa za navivacite deka im se edni od podobrite vo svet totalno si vo pravo . A i mnogu se ludi , za razlika od evrejskite pedercinja(na Ajax)

Drente se vraka vo feenord od januari do krajo na sezonata na pozajmica. ubo ke mu dojdi nego, na Real (barem ke igra sekoja nedela so Feenord) i polesno ke mu bidi na Feenord da ja osvojat holandskata. bi sakal da ostani vo Real, ama uste pojke sakam da go gleam sekoja nedela kaj so igra a ako bi odbiral kaj da odi na pozajmica odma bi go odbral Feenord, oti mi se vtor omilen tim i od tamu e Drenthe. skoro potvrdeno e deka ke dojdi

Мислам дека оваа сезона најдобар тим во Холандија е Феенорд.. Ќе има жестока битка до крајот на сезоната за првото место помеѓу Феенорд, Ајакс и ПСВ..
Не го следам многу нивното првенство, така само кога пишам спортска но сепак оваа сезона би сакал Феенорд да ја освои титулата..

Се знае дека Феенорд има најјак тим.Таму игра РОЈ МАКАЈ!!!!!!!

во моменто играт против клошарите ајакс и губат 2-0 на гости. упм. мамицата вп... на ајакс

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom