Се продава карта за концертот на Ed Sheeran во Белград на 17.08.2024- 5000 ден колку што е и купена

• Креатор на темата Креатор на темата Anija
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 август 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0
Се продава карта за концертот на Ed Sheeran во Белград на 17.08.2024- 5000 ден колку што е и купена

I jas prodavam, 3 karti za stoenje (Gate-4 Standing 4) site 3 gi davam za 100€ vkupno!

Od efinity se kupeni online gi imam vo pdf treba da si gi isprintate samo

I smestaj imam rezerviran 76€ za vikend isto za 3 lica

moze i samo kartite da gi prodadam smestsjot bar da si go isplatam

5000 давате за копуков???? o_O Останав без зборови, па нема таков помин на било кој музичар за да вреди толку пари.

5000 давате за копуков???? o_O Останав без зборови, па нема таков помин на било кој музичар за да вреди толку пари.
Кога немаш никаква конкуренција во денешно време просекот и потпросекот вредат исто колку што вредеа најдобрите од 80 те и тие пред нив.Да се појавеше копуков во 80 ти или 90 ти ќе собираше едвај 2000,3000 луѓе во сала.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom