Самоубици

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Дали некогаш сте се запрашале зошто муслиманите не прават ништо освен што се разнесуваат?
Аjде да видиме зошто:
Нема пиво, нема дискотеки, нема "Плејбој", нема фудбал, нема баскет, нема кладилници, нема Ролинг Стоунс, Фифти Сент, Мадона.
Нема бикини на плажа, нема нудистички плажи, нема миничи, нема штикли, нема раскопчани деколтеа.
Нема хамбургери, нема сланина, нема колбаси, нема хот-дог, нема пача, нема чварки, нема пиво.
Нема бричење. Нема ни депилирани жени.:nesvest:

и што треба ние да правиме на темава сеа??или ти само отвараш теми??

Дали некогаш сте се запрашале зошто муслиманите не прават ништо освен што се разнесуваат?
Аjде да видиме зошто:
Нема пиво, нема дискотеки, нема "Плејбој", нема фудбал, нема баскет, нема кладилници, нема Ролинг Стоунс, Фифти Сент, Мадона.
Нема бикини на плажа, нема нудистички плажи, нема миничи, нема штикли, нема раскопчани деколтеа.
Нема хамбургери, нема сланина, нема колбаси, нема хот-дог, нема пача, нема чварки, нема пиво.

Се што е поцрнето го имам. Не можеш така од памет да збориш... :smir:

Оредо е ! .. си се запрашал каде живеат муслиманите? ги напраи како да живеат на марс .. хух

Аjде да видиме зошто:

i ja bi se samoubil da bi ziveel 1 mesec bez ova ili so>>Нема ни депилирани жени.:):):)

Ова ќе да е за Саудиска Арабија :uvo:

добра е темава, само изглеа вие слабо ја сконтавте :) :pos:

Треба да им се смееме,да ги жалиме,да сакаме да сме на нивно место...?:neznam:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom