Погоди го јузерот преку сликата

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Темава ја видов на еден друг форум, верувам дека ќе е интересна. Идејата е да се стави слика и да се погоди кој јузер е асоциран со тоа. Тој што ќе погоди, закачува слика следен. Јас почнувам.

Edit: Малку ја забораив сликата...:)

Attachments

• ghwhowk2.jpg
    ghwhowk2.jpg
    21,1 KB · Прегледи: 188
Zaso jas ne gledm slika tuka? :S

Темава ја видов на еден друг форум, верувам дека ќе е интересна. Идејата е да се стави слика и да се погоди кој јузер е асоциран со тоа. Тој што ќе погоди, закачува слика следен. Јас почнувам.

Edit: Малку ја забораив сликата...:)

Oва е или Фантом_Ох или ФантомИкс.

Фантом (Ох)::)

images

Спајдер

малце е лоша играва затоа што незнам дали сум го погодил, ако сум го утнал и сум ставил слика? или што ако 2ца во исто време го погодат и двајцата стават различни слики?

затоа би било убаво и правила да има, тој што ја поставил сликата нека биде поактивен во темата додека не му ја погодат а другите само нека поставуваат прашања дали е точен нивниот одговор!

Temava nema smisla. Ke se dogovorime so nekoj clen, jas ke stavam slika od negoviot avatar, a potoa on ke si go smeni i aj pogodete da ve vidam =))

EDIT: AMA, nekoj ako sakas moze da otvori 2 temi slicna na ovaa, samo da ne se pogoduvaat juseri tuku :

Vo prvata, fudbaleri.

Vo vtorata, akteri.

Povelete.

p.s jas ne otvaram posto nemam kirilicen font od laptopov, a me mrzi da ja molam sestra mi da stane od kompjuterot =))

Мислев на охридскиот Фантом, незнаев дека има и друг. JeEnU GiRl прва го погоди, таа е на ред.

@Necrophilia: Не е толку сложено, има безброј игри на форумот. Ќе знаеш дали си погодил така што тој што ја ставил сликата, ќе ти каже.

Неам време да ја чекам Фросе да постира, еве слика.
77172528.jpg

Почекајте луѓе,играва е погрешно сватена,сликата треба да асоцира на членот,а не членот да ја има на аватар,подолу ставиле слика од спајдермен и некро ме стави мене како асоцијација за сликата,инаку јас тој аватар ниту го користам ниту некогаш го немам користено.
он топик:Некрофилија

И нека стави фантомот уште една слика бидејќи мене ме мрзи моментално :toe:

Облеката повеќе асоцира, него женската комплет. :vozbud:

1285.jpg

Иииииј добра сликава уствари цурата-неам појма на никој не ме асоцира.
Али каква слика еј:drk:

Fallen Angel-али гарант сум у грешка не ме бива за вакви работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom