Препорака за таблет?

• Креатор на темата Креатор на темата TGTBF
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.017
Поени од реакции
4.087
Поздрав луѓе, буџетот е 500 евра. Над тоа не би сакал да одам, бидејќи немам потреба за тоа.

Таблетот ќе се користи воглавно за Јутјуб, по некој стрим кошарка, учење јазик, тука и таму по некој филм и периодичен гејминг, ма да ретко играм игри.

Однапред благодарен.

Samsung Galaxy Tab A8 Tablet, Wi-Fi RAM 4GB/64 GB, 2022, Android 11.

Под сумата која ја бараш, и двата ќе ти бркаат работа, кинезот веројатно ќе има полош софтвер на долг период, но е подобар на перформанси:

или

Под сумата која ја бараш, и двата ќе ти бркаат работа, кинезот веројатно ќе има полош софтвер на долг период, но е подобар на перформанси:

или

Ова беа и моите избори и меѓу нив се двоумев, плус барав да најдам S8. Ама некако најзагреан сум за Padot од Xiaomi и најверојатно тој ќе биде изборот. Или евентуално од Амазон ќе земам S8. Фала секако :)

Од Apple имаш 9th and 10th gen iPad.

9th Gen ~300$
10th Gen ~450$
Ејпл и iOS не ни гледав бидејќи не сум фан на iOS еко системот, иако Ајпадите се број еден во светот на таблетите. Се на се, не изгледа и ова лошо, видов дека има 10та генерација за 450 евра па ќе разгледам. Фала.

ајде луѓе дајте предлог за таблет со цена ~200€, како и што е битно да се гледа при изборот (не сум имал можност да користам досега таблет воопшто)
исто дали е хендикеп ако таблетот нема слот за сим картица а и што е предноста ако има,
гледам има со рам 3,4,6,8Gb... исто така и ром 32,64,128,256Gb...
која верзија на андроид мин. треба да ја има за да може да се користи барем 3-4 год.
што е тоа што денес се смета за мин. стандард при избор на ваков уред, и се што уште треба да се гледа

ајде луѓе дајте предлог за таблет со цена ~200€, како и што е битно да се гледа при изборот (не сум имал можност да користам досега таблет воопшто)
исто дали е хендикеп ако таблетот нема слот за сим картица а и што е предноста ако има,
која верзија на андроид мин. треба да ја има за да може да се користи барем 3-4 год.
што е тоа што денес се смета за мин. стандард при избор на ваков уред, и се што уште треба да се гледа

Ќе ти се здосади за брзо. Нема што не можеш да направиш на телефон денес. Настрана што е тешко ометало и замара.

Не би ти препорачал хуавеј,една година дали тераше ко што треба и после почна да покажува фул сториџ на секои 3-4 секунди иако е празен,ништо нема на него,практично да не можеш фукнција да обавиш ко што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom