Фан Клуб: Бока Јуниорс

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Спортклуб+ во Прилеп ја има на кабловска, а инаку е на сателт, српски фудбалски канал.

А за преносо касни ама само 1 минута спрема то шо се случува во Аргентина во живо. То на лајвскор грешка било нешо.

И крај!!!
Бока тепа 1-0.
Ама играта не беше така уба, особено од страна на Ривер.
Претходното Суперкласико беше многу подобро.

Sinoka ja zaebaa so Atlas. Napagaa cel natprevar, a ovie 3 pati sutnaa na gol i na kraj - 2:2. Boca premnogu promasi i na kraj gi stigna ona najlosoto nepisano pravilo ... !!!* ;)

Бока моментално игра утакмица со Годој Круз во гости и резултатот по првото полувреме е 1-1
Се надевам дека ќе победи бидејќи ја имам на ливче:tv:

Овие Бока значи како местат еј не ми се верува!Уствари цел шампионата мести!КОга не тепа Бока,тогаш ни Ривер не тепа!Плус неколку пати прават 2у1 и 1у2 срамота!Не ги играјте на тикет станаа Аргентинциве непредвидливи

последниве сеЗОНИ послабо играат иначе порано беа зверови не сеа дека не се ама пак

Овие Бока значи како местат еј не ми се верува!Уствари цел шампионата мести!КОга не тепа Бока,тогаш ни Ривер не тепа!Плус неколку пати прават 2у1 и 1у2 срамота!Не ги играјте на тикет станаа Аргентинциве непредвидливи
Многу јасно Вуки а и Бразилците како местат уф уф уф:)
последниве сеЗОНИ послабо играат иначе порано беа зверови не сеа дека не се ама пак
Абе закон тим имаат баш сега Бока....Рикелме,Нери Кардозо,Паласио,Палермо,....:nesum:

А за бразилците не ни коментирам!Море сите тие во Ј.Америка!

би сакал на ла бомбоњера да го гледам дербито бока - ривер.ps:знаете ли дека овие 2 тима имаат гробишта за навивачите?:helou:

би сакал на ла бомбоњера да го гледам дербито бока - ривер.ps:знаете ли дека овие 2 тима имаат гробишта за навивачите?:helou:
За Ривер не сум сигурен дали имаат, а Бока знам дека имаат гробишта за навивачите тие беа прв тим во Светот што испаднаа со таа идеја, а инаку прв тим во Европа што има гробишта за своите навивачи е Хамбург. Плус Бока ќе биде сега и првиот тим во Светот што гради и хотел за нивните навивачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom