Постери

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.447
Поени од реакции
8.644
Јас сум љубител на интересни постери иако дома немам постери. На вренето како помал лепев од рапери и слично кога имаше по трафики се повеќе тинејџетски списанија, па секое варосување ваѓај ги со се парче од ѕидот :D Сега многумина ги урамуваат во рамка да не го оштетуваат ѕидот премногу.

Деновиве на Инстаграм ми се појави профил на некој кој изработува/ат постери. Не знам дали се сопствен дизајн или веќе готови ама се премногу убави.

Е сега доколку има некој колекција постери би било убаво да ни ги покаже.

Купував списанија до негде 15-годишна возраст, ги лепев по ѕидови, па ми здосадуваа по некое време и ги одлепував, ставав други, нови...
Сега на овие години ми сметаат такви декорации дома, станот ми е мал и доволно натрупан со ствари, уште декорации ми фалат.
Али ја поздравувам иницијативата, кој си сака супер; иако мислам дека од поодамна можеш да си врамиш постер, или се лажам?

Али ја поздравувам иницијативата, кој си сака супер; иако мислам дека од поодамна можеш да си врамиш постер, или се лажам?
Па од секогаш можело да се врами постер. Сега кај младиве повеќе стана мода наместо цртежи на платно или некоја друга техника рачно цртана, обоена со бои и четка да се принтаат веќе готови компјутерски Photoshop дизајни или фотографирани фотографии.

Јас почитувам и едно и друго.

Eве ви уште две Инстаграм профили на кој може да најдете продажба на врамени постери кој имаат дизајни што можат да се вклопат во денешните модерни станови и куќи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom