Turska roba na golemo

• Креатор на темата Креатор на темата vis8486
  • Време на започнување Време на започнување
Konkretno za zenska obleka ne mnogu svecena onaka za ispagjanje i nesto posekojdnevno, a neznam i transportot kako odi preku kargoto ili neznam preku sto drugo i kako ja odreduvaat cenata na prenosot na roba
Автоматски споено мислење:

Мертер и Лалели се најпознати по бутици кој имаат и свој магацини. И за жени и за мажи има.
Автоматски споено мислење:

Да поминуваат а има и кагро фирми кој може да ти ја донесат робата.

Сепак турците произведуваат поквалитетна облека од фустани, кошули, сукњи, комплети фустан со палта и слично.
Da i jas sum povekje za Turska roba, sepak zensko pazi na kvalitet i komocija, samo da se odredi lokacijata i se nadevam deka so angliski kje mozam da se razberam zato sto sakam seriozno da se zanimavam so ova i da mi bide i biznis no i nesto od koe kje se zivee eden normalen prosecen familijaren zivot

Последно уредено:
Зависи што сака. Дали по свечени или нешто секојдневно.

И од кога ќе отиде еднаш во Истамбул после ќе земе од таму контакти и така ќе може за да не оди секогаш по нешто да нарачува од телефон тоа што пример му се потрошило.

Некој од бутиците даваат и контакти од Вибер и слично и ти праќаат редовно слики од фустани и слично облека. Можеш да ги контактираш. Така за да не одиш секогаш во Истанбул. Сепак најдобро е почесто да си идеш сам и таму на лице место да прочепкаш и да земаш. Се зависи и од вкус твој и што мислиш дека ќе ти се продава. Треба малку да истражиш на почеток што највеќе ти се троши и кој се купувачите од прилика.
Сум за нешто секојдневно за сечиј џеп но помал дел и нешто посвечено

Јас сум бил 2 пати да му помагам на другар што работи со облека, имаат неколку бутици низ Македонија почнувајќи од долен веш, па се до одела. Една од локациите каде што пазаревме беше Лефон. Имаше и неколку апла сомнителни локации, да расчепкам по историја ќе ги ископам и нив, но не му препорачувам да се појави таму оти комуникацијата му беше далеку послаба, паркиравме во дворови од куќи во нивна близина (апла гужва беше тој дел), и беа класични магацини каде имаш апла мала контрола (немаше изложени, ти го отвора пакетот на лице место и имаш неколку секунди да разгледаш и одлучиш пред да замине кај друг муштерија).

Инаку да, овој оди најчесто еднаш во 4-6 месеци за да си одбере што сака од новите колекции, за дополнување му праќаат самите, но работи со нив со години и на огромни количини. Исто зема многу роба од Солун, долна облека најчесто и таа оди на килограм.
Lester Freamon i sakam da odam na sigurno za normalni sekojdnevni raboti so pomal del na posveceni raboti od zenska obleka no me interesira i dali kje mozam i da komuniciram na angliski
Lester Freamon

Lester Freamon i sakam da odam na sigurno za normalni sekojdnevni raboti so pomal del na posveceni raboti od zenska obleka no me interesira i dali kje mozam i da komuniciram na angliski
Lester Freamon
Ќе се разберете, не дека се нешто којзнае колку добри, но ќе најдат начин да те разберат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom