Киропрактика за куче?

• Креатор на темата Креатор на темата Муч
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2011
Мислења
142
Поени од реакции
136
Дали имаме киропрактика за животни кај нас? Би сакал на моето куче да му помогнам да може да оди самостојно. Има атритис веке 4 години, и тешко иде по скали и станувањето и прави проблем. Знам секаде има киропратика за животни. Би сакал дали има некаде кај нас?

Дали имаме киропрактика за животни кај нас? Би сакал на моето куче да му помогнам да може да оди самостојно. Има атритис веке 4 години, и тешко иде по скали и станувањето и прави проблем. Знам секаде има киропратика за животни. Би сакал дали има некаде кај нас?
Јас тоа не би го барал во Македонија, дури и да се нуди

i kiroprakticari li izmislile za kucinja hahahaha abe ne me dupi... sto e sledno noz i viljuska da mu se dava na lingurot od kuce dur sedi so tebe na trpezariska masa i zaedno rucate

i kiroprakticari li izmislile za kucinja hahahaha abe ne me dupi... sto e sledno noz i viljuska da mu se dava na lingurot od kuce dur sedi so tebe na trpezariska masa i zaedno rucate
Ne za toa, noz i viljuska, ali gledas se maci, mu nema spas, zivotot i toj kuceski sto go ima mu e pekol i uste da go macis oti kao go sakas i ne se otkazuvas od nego. Ako nisto drugo skrati mu gu makite, ne go maci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom