Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со 10 000 евра од бизнис моеш да почнеш: Малско гранапче, тезга на зелен пазар или евентуално да си направиш количка на туркање и да продаваш семки.
А да и таксиста да станеш.
Две работи зошто не треба да почнеш бизнис: немаш идеја и уште помалку разбирање на тоа што би го работел, второ и сам викаш немаш искуство.Здраво дечки, сакав да ја отворам темата бидејќи имам влог од околу 10.000евра и сакав да слушнам мислење и од вас каков бизнис би бил најдобар да се отвори со овај влог. Имам 27 години и немам некое искуство со работење свој бизнис.
Инвестирсј ги во краткорочни хартии од вредност т.е. во акции, распрашај се колку чинат и колку ќе добиеш после дивиденда, нови акции и средства што ќе ти легнат на сметка. Ова ти е еден начин на инвестирање, друго ти е да инвестираш во злато како би ја зачувал вредноста на одреден дел од средствата, да почнеш да тргуваш Bitcoin ама со ниски суми и да поминеш прво обука за тоа.Здраво дечки, сакав да ја отворам темата бидејќи имам влог од околу 10.000евра и сакав да слушнам мислење и од вас каков бизнис би бил најдобар да се отвори со овај влог. Имам 27 години и немам некое искуство со работење свој бизнис.
Kupi si bitkoin, najdobra investicijaЗдраво дечки, сакав да ја отворам темата бидејќи имам влог од околу 10.000евра и сакав да слушнам мислење и од вас каков бизнис би бил најдобар да се отвори со овај влог. Имам 27 години и немам некое искуство со работење свој бизнис.