Фото натпревар #333- Фотографија која ви ја одбележа 2023 година

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.962
Поени од реакции
25.069
Насловот е поприлично јасен, не гледам потреба за дополнителни објаснувања.
Единствен услов е сликите да се лично ваши и секако сликани 2023 .
Па да почниме :toe:
П.с заборавив да напоменам, пријавување до четврток на полноќ.

Последно уредено:
20231011_130652.jpg
Ах 2023...Имам посетено 4 држави лани, и се утепав од шетање. Се качив на 2 вулкана, најдов и кај нас купи, цела држава ја исшетав во рок од 1на недела, видов некои од најпознатите светски знаметиости, од камено доба до бункери од 2ра светска војна, се качив на облакодер, и посетив дури и друг континент. Сепак, моментот кој што најмногу ми е 2023 е дека дознав дека имам аверзија од возење на чамец.

Знам дека една слика е иљада зборови, но не ќе е лошо да им дадете некој контекст на сликите, збор два зошто таа слика е посебна, зошто ви ја обележа 2023 итн итн.
Или не морате, ќе си претпоставиме :toe:

lDgW3lN.jpg

Не фали, по службена должност го водам натпреварот, да не му кршам атер на коцка :toe:
Vlade jasno e ja mislam, Agda ja posvetila godinava na deteto, Stev si kaza, 831 konecno otide u envajrment sho mu odgovara na tetovazite (ostana da vidime dali uspeal da vleze d grejt uan i kanalizira entitet), gjoko si kupi gliser, vot godinava za prv pat posakal da se kacuva po grankite i ja osoznal svojta sushtina, stelt pocnal da vadi odlicni dron fotki a jas evidentno sum gi ostavil cigarite.

Без сомнежи можам да победам со една слика која ми ја одбележа годината ама ќе си ја чувам за себе :pipi:
Ќе учествувам на натпреварот атер за сограѓанинот ама да заврши фудбалот :)
Автоматски споено мислење:

2023 за мене ја издвојувам како најубава и најисполнета година од многу причини, ама ќе учествувам со оваа слика, не дека најповеќе ми значи туку така ја затворив годината.
Сликата е од стадионот во Мадрид, Ванда Метропилитано, домашен стадион на Атлетико, многумина знаат дека тоа е мој тим. :) Натпреварот се одигра ден пред Божиќ со победа на домаќинот од 1:0 за да ја заокружам годината како шо доликуваше, победнички и со славење.

Screenshot_2024-01-11-20-46-50-071-edit_com.instagram.android.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom