- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.818
- Поени од реакции
- 6.365
да бе сигурноСе мести Хче. Во СЛ ја блокираа за уплата на пола сат пред почеток. Од 1.8 пред два дена, на 1.45 падна за Франција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бе сигурноСе мести Хче. Во СЛ ја блокираа за уплата на пола сат пред почеток. Од 1.8 пред два дена, на 1.45 падна за Франција.
Да да, само заборавиле да му кажат на Паличка, без разлика шо заврши нерешено ама далеку од наместено, лудница натпреварСе мести Хче. Во СЛ ја блокираа за уплата на пола сат пред почеток. Од 1.8 пред два дена, на 1.45 падна за Франција.
Тале вака ако проба да шутни, прво можи ишијасо да го фати и да се укочи цел, на местач да го носатЕ ова е бек и јак шутер, Тале имал јак шут тука ќе ми зборите хахахаха
Не заебавај, се утепаа фаули правејќи ниту едно исклучување немаат швеѓанивеОвие беа најдобрите судии во ракометотги масакрираа Швеѓаните , ама можи пак Х ја имат уплатено
![]()
И пред тоа пробивање од Мем на крило ко ја спушти , а баш ме интересира дали голот од 9 на крај е по прописНе заебавај, се утепаа фаули правејќи ниту едно исклучување немаат швеѓанивеСупер судат, единствено спорна одлука е аутот кој го досудија за Франција, бидејќи Ремили сам се опна во патика со топката. Ама па горе доле имаше фаул во ситуацијата.
Абе ајде пробивање скапа глумење Ването се фрле назад самиотИ пред тоа пробивање од Мем на крило ко ја спушти , а баш ме интересира дали голот од 9 на крај е по пропис
Та топка 12 голмани не ја фаќатПранди па ти се бодеш!!!
Која комедија е наградава мен оф д меч, прими гол од 12 метри и мен оф д меч му дадоа![]()