Европско првенство(мажи)-Германија 2024 [10-28 јануари]

• Креатор на темата Креатор на темата shweps
  • Време на започнување Време на започнување
Се мести Хче. Во СЛ ја блокираа за уплата на пола сат пред почеток. Од 1.8 пред два дена, на 1.45 падна за Франција.
Да да, само заборавиле да му кажат на Паличка, без разлика шо заврши нерешено ама далеку од наместено, лудница натпревар

Шо напрај бе овој, дали е свесен каков гол даде :vozbud:

Шо е бе ова хаха
Автоматски споено мислење:

Швеѓаните се заебаа како македонци да се

Е ова е бек и јак шутер, Тале имал јак шут тука ќе ми зборите хахахаха
Тале вака ако проба да шутни, прво можи ишијасо да го фати и да се укочи цел, на местач да го носат

Овие беа најдобрите судии во ракометот :pos: ги масакрираа Швеѓаните , ама можи пак Х ја имат уплатено :angel:

Овие беа најдобрите судии во ракометот :pos: ги масакрираа Швеѓаните , ама можи пак Х ја имат уплатено :angel:
Не заебавај, се утепаа фаули правејќи ниту едно исклучување немаат швеѓаниве :D Супер судат, единствено спорна одлука е аутот кој го досудија за Франција, бидејќи Ремили сам се опна во патика со топката. Ама па горе доле имаше фаул во ситуацијата.

Што би рекле "Doing your homework while the teacher is collecting it" им направи

Не заебавај, се утепаа фаули правејќи ниту едно исклучување немаат швеѓаниве :D Супер судат, единствено спорна одлука е аутот кој го досудија за Франција, бидејќи Ремили сам се опна во патика со топката. Ама па горе доле имаше фаул во ситуацијата.
И пред тоа пробивање од Мем на крило ко ја спушти , а баш ме интересира дали голот од 9 на крај е по пропис

Директ ги однесе у финале и не го избраа за играч на натпреварот. Браво хаха

Пранди па ти се бодеш!!!

Која комедија е наградава мен оф д меч, прими гол од 12 метри и мен оф д меч му дадоа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom