Roronoa
Македонец
- Член од
- 20 декември 2014
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 122
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- esportsmacedonia.macedonianforum.net
Ако стануваше збор за помали деца што бараат пари од мама и тато ќе разберев, тој е лимитот и тоа е тоа. Ама дечкото кажа сам дека се поголеми, така да ќе се согласам со Џонтра Волта дека ќе се случи ова сценарио
И јас сум имал и уште имам пријателче како тоа погоре опишаното и него ако го прашував или следев ќе требаше да седам дома и никогаш да не испаѓам затоа што ќе немам и ќе истрошам пари бидејќи не вреди. Значи за парите никогаш не вреди, ама за доживувањето и спомените вреди. После толку години живеење и другарство јас немам случка убава со него навечер и не сме излегувале толку колку што би било "сразмерно" за годините и времето кое се познаваме. Ама затоа ноќите со некои дечки што се "летечи" биле најлуди, најинтересни и кајшто се слулчувале лапања и драпања.
Едно е другар за секој ден, како што бил таман ко за така тој, а друго е другар за ноќно излегување - има разлика.
Ако сте у период кајшто се излегува и се бркаат путиња ќе мора да правите комбинации и да шетате евентуално натаму наваму за да се најдите во уште подобра ситуација, провод и да ја оптеретиш некоја евентуално.
Ако не, Десанка најдобро си ја знае работата.
Е у продужение прочитав дека не бил сиромав туку едноставно скржав. Е тука го јаде друштвото.
Ќе дојде овој нервозен пошто веќе потрошил 2500 за учество, ќе наоѓа мани на сувиот и полупразен ордевер, ќе споредува цена на пијачки, ќе вика скапо џабе парите, ќе сее негативна енергија, не дај боже другиве да најдат комбинација, ќе ги одвраќа, седете кај ќе идете на друго место тука плативме, мене не ми се иде идете вие, каде бе у тоа диско скапо е, што ќе праиме таму... и овие пошто се другари ќе му праат кејф тука, комбинацијата ќе замине со некое друштво ко она погоре што го пишав, и овие ќе останат сабајле да јадат бурек у Силбо и да викаат па не беше лошо, ајде за стара нова боље ќе си пројдеме и со време да се организираме а не ко сеа у пет до дванаес. Секој со својот кур у рука и ајт на спиење сабајле треба да се јавуваш по телефони фала фала ајде ајде ќе биде годинава хехе здравје среќа и берикет само тоа е најбитно другото Господ ќе дае.
И јас сум имал и уште имам пријателче како тоа погоре опишаното и него ако го прашував или следев ќе требаше да седам дома и никогаш да не испаѓам затоа што ќе немам и ќе истрошам пари бидејќи не вреди. Значи за парите никогаш не вреди, ама за доживувањето и спомените вреди. После толку години живеење и другарство јас немам случка убава со него навечер и не сме излегувале толку колку што би било "сразмерно" за годините и времето кое се познаваме. Ама затоа ноќите со некои дечки што се "летечи" биле најлуди, најинтересни и кајшто се слулчувале лапања и драпања.
Едно е другар за секој ден, како што бил таман ко за така тој, а друго е другар за ноќно излегување - има разлика.
Ако сте у период кајшто се излегува и се бркаат путиња ќе мора да правите комбинации и да шетате евентуално натаму наваму за да се најдите во уште подобра ситуација, провод и да ја оптеретиш некоја евентуално.
Ако не, Десанка најдобро си ја знае работата.