FAFO

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.366
Поени од реакции
36.549
Пребарувањето кажува дека нема FAFO тема. Епа еве сега има...

(кратко објаснување)
fafo.gif

Автоматски споено мислење:

Пребарувањето кажува дека нема FAFO тема. Епа еве сега има...

(кратко објаснување)
fafo.gif

Шуќур се освестија Французиве.

Се плашам дека е касно за Французите... Како и да е, во следната вест имаме грабеж во пицерија. ОК, обид за кражба во пицерија.
Тоа и наводни поплаки од роднините на неуспешните разбојници, против носење на оружје на работа (за тој или друг настан).

Се разбира, сега е забрането да се објавуваат фотографии од апсење на злосторниците. Пошто тоа било расистичко понашање. :unsure:

Гангстери јаки, па после квичење, пискање... :unsure:

многу глупа кратенка да бидеме искрени :icon_lol:

што к. значи фафо?

значи fuck around and find out. Демек да правиш глупи работи и да добиеш по нос. Или што би рекле инстантна карма, што мислам дека е боље фраза него ова фафо.

На првиот пост има... график.
Нема везе, вака: FAFO is an acronym for “fuck around and find out.” It’s a cheeky way to tell people that if they play with fire, they might get burned — or to announce they already have been.

По нашки би му дошло нешто како „се курчел ама го скурчиле“... СКАГС! :ROFLMAO:
Гарант има и подобар „препев“, нека се обиде некој друг.

Oва ми се допаѓа, и е прилично едукативно. :)
Не знам само дали пиштолите на нашиве пумпи може вака да се искористат. И сва среќа што немаме дотолку разбојништво.

Имаш вакви колку сакаш снимки!
Бар у америка е црно на бело! Нападнеш ли полицаец, има право да те лиши од живот!
Оваа само со нокаут си помина.. ама имам гледано, агресија/отпор уште од старт и го мава тејзерот! Нема расправање таму.

Да си се посмееш малку..

Последно уредено:
Пазете само дека многу од работиве во темата се 18+... А тоа требаше и во уводниот пост да го ставам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom