Може ли да земам апчиња за бонер без рецепт?

• Креатор на темата Креатор на темата NikonG
  • Време на започнување Време на започнување
Да дадам една препорака од суплементи...што за тестостерон, што за ерекција. Зима оди, ќе треба Д3 по 1000 единици секој ден минимум откако сонцево ќе го снема, ашваганда, boron, цинк, мака, мукуна, шилајит, horny goat weed, креатин, цитрулин малат. Теретана и дигање тегови, кардио тренинзи за издржливост. Пластична амбалажа да не се користи, мрсно по можност да се минимализира исто така рафинирани масла и шекер, многу зеленчук и овошје. Цвекло, лук, боровинки, калинки, зелка, магдонос, црвен пипер, ѓумбир, кечап домашен и т.н. Алкохол и цигари не би препорачал.
Може од време на време да се земе по малку маџунче, јохимбе ако се сака маратон да се тера. :D
Тоа е тоа, тренинзи за издржливост, избегнување токсини, здрава храна....нормализирање на маснотиите, нормализација на телесна тежина, зголемување проток на крв, оптимално функционирање на она што се вика HPG axis, спиење 7 до 8 саати. и т.н.
Автоматски споено мислење:

@Ingvar демантирај ја во ПП со слика, со камера со СВЕ :D
Луси ми е другарка.

Последно уредено:
Да дадам една препорака од суплементи...што за тестостерон, што за ерекција. Зима оди, ќе треба Д3 по 1000 единици секој ден минимум откако сонцево ќе го снема, ашваганда, boron, цинк, мака, мукуна, шилајит, horny goat weed, креатин, цитрулин малат. Теретана и дигање тегови, кардио тренинзи за издржливост. Пластична амбалажа да не се користи, мрсно по можност да се минимализира исто така рафинирани масла и шекер, многу зеленчук и овошје. Цвекло, лук, боровинки, калинки, зелка, магдонос, црвен пипер, ѓумбир, кечап домашен и т.н. Алкохол и цигари не би препорачал.
Може од време на време да се земе по малку маџунче, јохимбе ако се сака маратон да се тера. :D
Тоа е тоа, тренинзи за издржливост, избегнување токсини, здрава храна....нормализирање на маснотиите, нормализација на телесна тежина, зголемување проток на крв, оптимално функционирање на она што се вика HPG axis и т.н.
Uhhhh,
Me zbunuvash,
Skoro nishto od toa ne pravam ama "Nürburgring" zu izvozuvam so Best Time ;) za situacijata

Uhhhh,
Me zbunuvash,
Skoro nishto od toa ne pravam ama "Nürburgring" zu izvozuvam so Best Time ;) za situacijata
Абе некој се раѓа Роко Зифреди а некој мора да работи на случајот...така одат тие работи :D

Што повеќе ја ебеш, тоа повеќе ќе бара, нарко-нимфоманка ауф

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom